resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 892
    yaptığı hamit hamlesi en doğru hamleydi. ancak hamit o hamle için artık bitmiş. yerine transfer lazım. hamit bitmiş beyler. tolgay arslan veya yabancı sınırlamasına göre güzel bir box to box alınırsa çok daha güzel hamle şansı olabilecek.

    emre çolak'ı ikinci yarı orta sahaya göndermesi de hatasından dönmesi oldu. emre sürekli içeri oynuyor kanatta olunca, bu oyun karakterinden dolayı kaynaklanıyor. adam resmen ben orta sahayım diyor. ya da illa çizgide görevlendirilecekse kanat olarak değil, 11-12'deki gibi 4 orta saha oyuncusu tarzında oynamalı.

    wesley sneijder'i mecburiyetten çıkarttı. felipe gibi tıpkı. sakatlanmasaydı çıkartmayacaktı ve böylece ikinci golü daha erken bulacaktık, buna inanıyorum. wesley'nin sakatlığı kötü oldu. ancak olcan da hareket getirdi nispeten yorgun sneijder'e nazaran. bence emre-olcan değişikliği geliyordu onun yerine. bu da benim düşündüğüm bir hamleydi.

    aurelien chedjou'yu daha öne, semih'i biraz daha arkaya emniyet sibobu gibi atması doğru karar. bu maç için gayet güzel göründüler en azından. chedjou hep iki adım öndeydi semih'ten. böylece hem tekniğini, hem de çabukluğunu konuşturdu. bu da güzel bir taktik hamle.

    onun dışında söylenecek bir şey yok. bilic'i kafasında yenmiş bir kere. ayrıca takımını da sinir harbinde çok güzel hazırlamış. ellerine sağlık.

    son olarak senden sneijder'in takımda kalması için bizim kadar ısrarlı olmanı istiyoruz hocam. bu adam sana daha ne galibiyetler aldıracak, inan bizlere.
App Store'dan indirin Google Play'den alın