• 15
    tasarruf için satılacaksa, mesela zamanında borussia dordmund yapmıştı bu olayı yönetim kararıdır derim geçerim. ama... wesley sneijder'i tasarruf için satmak, bu galatasaray yönetimine ve bundan sonraki galatasaray yönetimine müthiş planlı ve düzgün hamleler yapma zorunluluğu yükleyecektir. bir alman disiplini ile kulübü çekip çevirmek ise türkiye'de olacak iş değildir. zira sen bunu yapmaya gayret ederken rakiplerin fenerbahçe ve beşiktaş devlet desteğiyle hareket edecektir. işte o eşitsizlik tasarruf yapacağım derken rekabette geri kalıp gelir kaynaklarının düşmesine neden olacaktır.

    galatasaray tasarruf yapmak istiyorsa sneijder'i satmasın. kadrosunu daraltsın. atıyorum emre çolak gibi bir alternatifi varken selçuk inan'dan feragat etsin...

    elimizde orta kalite çok futbolcu var. sen gidip takımın fark yaratan tek futbolcusunu tasarruf diye satacaksan 10 senelik plan yapmış olman lazım.
    arsenal gibi...
    dordmund gibi...

    yoksa nasıl schalke draxler'i sürdü piyasaya, sen de bruma'yı sür. sneijder'in yarı fiyatına bir forvet al takımının hücum etkinliğini 3'e katla.

    ama...
    ben ne arsenal, ne de dordmund başkanının çıkıp da başkanı tüm avrupa mahkemeleri tarafından şikeden suçlu bulunmuş bir kulübün şantaja uğradığını iddia ettiğini görmedim. ben ne arsenal'in, ne de dordmund'un maça 3 saat kala bir diktatör karşısına çıkarıldığını görmedim. yani burada işler uygar dünyadakinden çok çok farklı.

    hal böyleyken sneijder'i satmak, sneijder'i ziyan etmek demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın