• 22025
    hamdi yasaman:"bruma'ya bakın. 'topu ona verin çalım atsın da izleyelim' diyor insan. ribery'i hatırlatıyor. bruma yeni transfer işte…"

    hamdi yasaman:"kadromuzda bir çok yıldız var. ocak ayında takviyeye gerek yok. yedeklerde form tutuyor…"

    hamdi yasaman:"sneijder için teklif yok ama iyi bir teklif gelir ve teknik ekip onaylarsa ticari düşünürüm. ödemelerde zorlanıyoruz."

    hamdi yasaman:"türk telekom arena'da viyadüğün yapılması ve metronun açılması için gerekli sözleri aldık..."

    hamdi yasaman:"biz geçici bir yönetim değiliz. başkan belki yaşından dolayı bırakacak ama yönetim içinden yeni aday çıkarabiliriz."

    hamdi yasaman:"kısa sürede çok şey yaptık, yapacağız. g.saray'ın kulüp başkanlarının emriyle değil, kurumsallıkla yönetilmesi için çalışıyoruz."

    hamdi yasaman:"galatasaray adasını satarsak tüm borçlar biter ama bunu istemiyoruz. mal varlıklarını satmadan başka projelerimiz var."

    hamdi yasaman:"fenerbahçe bizim rakibimiz olduğu kadar dostumuzdur…"

    hamdi yasaman:"f.bahçe'yi savunmak tabii görevi değil duygun hocanın.ama bizim seyircimiz daha hissi davranıyor.tek lafla infaz doğru değil"

    hamdi yasaman:"duygun hocamın cemaatle ilgili söylediği şeyleri aslında söylememesi lazımdı ama duygun hoca lafını sakınmayan bir insandır"

    hamdi yasaman:"duygun beyin söylediği şeyler f.bahçe'yi koruma amacıyla söylenmedi. 'şike vardır, yoktur!' demiyor ki adam."

    hamdi yasaman: "prandelli'nin 5 yardımcısı vardı hepsi italyandı. 1 tane türk yardımcısı olsaydı keşke.türklerle italyanlar arasında kopukluk oluyor."

    hamdi yasaman:"hamza hamzaoğlu efendi bir insan. karizması da var. 'terim benim ustam' dedi. doğru değil, artık usta oldu"
App Store'dan indirin Google Play'den alın