resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 9989
    adama hala çıktığı programlar üzerinden yükleniliyor. sebebi de giderken medyaya veryansın etmesiymiş. adamın bir haftalık tatili var, 2 gününü medyaya ayırıp kırmıyor. geçen yaz dönemi de böyle oldu, birkaç gün herkese röportajını verip tatiline çıktı. tabii bizim ülke vatandaşının iq seviyesi o kadar düşük ki arda'yı hergün bir programda görünce zannediyor ki işi gücü bırakmış adam hergün televizyonlarda geziyor. adamın medya ile olan rahatsızlığı, yalan yanlış yazılan haberlerdi. ve bu ülkede yaşadığından üzerinde baskı oluşturmasıydı. şimdi daha az yazılıyor, yazılsa da ispanya'da olduğundan ne kulübü nede taraftarı gaza gelip arda'ya yükleniyor.

    kendisi hakkında atıp tutan taraftarlara da çok alınmış, dün lig tv'de katıldığı programda fark ettim. demek ki okuyor, takip ediyor sözlükleri. etmese de iletiliyor. gitme sürecinde yaşananları bilseler eminim hepsi bana hak verir diyordu. sanırım burada kendisine ''bizi sattı... gemiyi terk eden fare...'' denilmesine cevap veriyordu. kimseyi zor durumda bırakmamak adına sustuğunu ima etti.

    emre belözoğlu'na çocukken aşık olduğunu ve idolü olduğunu belirtirken yine ekleme yaptı. bunun için de kızıyorlar ama o zaman ben galatasaraylı emre'ye aşık olmuştum dedi. şu anki arkadaşlığı ise o zamandan gelen hayranlığın devamıdır diye düşünüyorum. kendisine verdiği kramponu defalarca yamalayıp giydiğini belirtti.

    ''bana göre galatasaray dünyanın en büyük takımı.'' ''galatasaray apayrı bir aşk.'' daha ne desin?

    ''çocukken idolüm emre belözoğlu'ydu. bunun için de taraftarlar bana kızıyor ama ben o zaman galatasaraylı emre'ye aşıktım. onun verdiği kramponları 82 defa yamayıp giymişimdir.''

    ''17 mayıs 2000 tarihinde sevinçten ağlamıştım. bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum. anneme aşık ve kibar biri olmasına rağmen fanatik galatasaraylı babam ilk defa bizim önümüzde anneme bağırdı, sırf televizyonun önüne geçti diye.''

    evet beyler evet fenerbahçe'de oynayacaktır döndüğünde. paraya mı muhtaçsın lan it diye babası bizden önce girişir yemin ediyorum :)

    edit: o zamanki a takım oyuncularından çok şey öğrendiğini, yardımcı olduklarını söyledi(arif vs) ayrıca yabancılardan da harry kewell gibi, nonda gibi profesyoneller de vardı diye ekledi. lucas neill ve harry kewell ile iyi arkadaş olduğunu, avustralya'yı görmek için onları ziyaret edebileceğini söyledi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın