resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1344
    şimdikiler kanat oyuncusuysa hasan şaş neydi? diyorum bazen. o zamanlarda pek değerini bilememişiz gibi geldi bana. hasan şaş'ın hasan şaş olduğu zamanlarda yani. 'ayağında topu çok tutuyor' diye ben dahil acımasız eleştiriyorduk. biraz şımarmıştık sanki uefa kupasından sonra. lucescu'lu dönemden bahsediyorum. hasan'ın performansının tavan yaptığı dönem. hasan'ın, ergün'ün, arif'in, emre aşık'ın, perez'in florquin'in, mondragon'un dönemi. ofsayt olan pozisyonun gol sayılması ile çeyrek finalin kapısından döndüğümüz dönem. roma'ya, barcelona'ya ecel terleri döktürdüğümüz dönem.

    o zamanlar futbolcuların olduğu resim albümüm vardı. gazetelerden sevdiğim futbolcuların boydan çekilmiş resimlerini gördüğümde kesip birazda kopya yardımıyla aynısını çizerdim. sonra forma rengine göre boyardım. hagi, hakan şükür, batistuta, sergen *, baggio hatırladıklarım. poster asma alışkanlığım hiç yoktu. şampiyon olduğumuzda gazete hayranı olduğum hasan şaş'ın posterini vermişti. işte ilk defa bir futbolcunun posterini odamın duvarına asmıştım o da hasan şaş'a kısmetmiş. beyaz şort, kırmızı konç ve kırmızı forma. krampona beyaz bant çekme modasını da o başlatmıştı.

    http://3.bp.blogspot.com/...D8A/s1600/2001-2.jpg hatırlamayanlar için formamız böyleydi işte.

    güzel günlerdi vesselam. şimdilerde yorumcu olmuş, yanlış konuşmuş bunlara girmek istemiyorum. diyeceğim şu ki hasan şaş gibi futbolcular artık yetişmiyor malesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın