resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 1458
    bütün rakip hocalar telles'in kanadından yüklenin diyormuş,kesin bilgi,yayalım. o zaman sağ tarafa hiç adam koymazsak sola 4-5 tane oyuncu dizip gol yemeden maç tamamlayabiliriz.
    değerli abilerim,kardeşlerim yahu yapmayın etmeyin. şu takımda telles eleştirilecek en son adamlardan biri. adamın fanboy'u gibi oldum sizin yüzünüzden.

    26 aralık 2014 gençlerbirliği galatasaray maçında ilk yarının en iyi ismi alex telles.
    26 aralık 2014 gençlerbirliği galatasaray maçında yediğimiz golde ortayı yaptıran selçuk, kafayı vurduran semih
    26 aralık 2014 gençlerbirliği galatasaray maçında iki devre sonunda hücumda yaptığımız tek ekstra iş bu adamın sıfıra inmesi
    26 aralık 2014 gençlerbirliği galatasaray maçında sabri,semih,hamit,selçuk,umut gibi vasat isimler varken bu adamı günah keçisi ilan etmek niye?

    hayır maçı izlemeden yorum yapıyor bazı renktaşlar galiba, başka bir açıklama bulamıyorum. yahu sabri'yi de izledik aynı maçta. ilk yarı kaçırdığı adamın haddi hesabı yok, hatta ilk yarı tamamen gereksiz bi hücum presi yüzünden umut beki doldurdu ve arkasına adam kaçırdı, nando'nun nefis topa çıkışı olmasa golü orda yiyeceğiz. ikinci yarıdaki çift vuruşu konuşmuyorum bile. telles'in başlığına bakıyorum sallayan sallayana adama, sabri'nin başlığında tık yok. nedenini anlayan gelsin.

    ayrıca sabri'nin olduğu kanat varken telles'in kanadına yüklenin diye direktif veren antrenörün teknik direktörlük belgesini çamaşır suyuna sokup sokup çıkartayım.

    eyyorlamam bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın