resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 862
    26 aralık 2014 gençlerbirliği galatasaray maçı tam kadro cikmis olsaydik bile zor macti. kaldi ki takimin bel kemigi denebilecek chedjou, melo ve sneijder'in olmadigini dusunursek elestirinin dozunu kacirirsak hamza hamzaoglu'na fazlaca haksizlik yapmis oluruz.

    bu macla ilgili belli basli iki elestiri var: birincisi neden bruma ile oyuna baslamamis oldugumuz uzerinden yapilmakta. bu noktada turkiye kupasi maclarindaki performanslar goz onune alinirsa, olcan adin her sekilde bu hafta formayi almayi hakketmisti. hakkaniyetle forma dagitilmadan bir maci kazanabiliriz ama bir koca sezon heba olur. ben de istiyorum bruma her mac oynasin yardirsin falan ama bruma da buyuk kucuk mac demeden her mac tam konsantrasyonla oynamali hazir sans buluyorken.

    ikinci elestiri ise 1-0 onde goturulen anlarda oyuncu degisiklikleri icin gec kalinmis olmasi. mac sonunda kendisi de bu yonde bir ozelestiri yaptigi icin burdan da fazla sallamanin anlamsiz oldugunu dusunuyorum. tamam ortada bir hata var ve bunu delikanli gibi cikip soyleyebilecek bir hocamiz var cok sukur ki.

    sonuc olarak kendisinin uzun vadede buyuk isler yapacagindan asla kusku duymamaya pek tabi devam ediyorum. bunun tersine bir duygu ve dusunce icin de bir sebep bulamiyorum acikcasi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın