resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 846
    https://pbs.twimg.com/media/B5y7i1cIEAAIeiG.jpg

    26 aralık 2014 gençlerbirliği galatasaray maçındaki ilk 11'i doğru bulmadım. müdahale gelene kadar sıkıcı bir maç olmasını bekliyorum. olaylar olup bittikten sonra değil de öncesinde yazma gereği duydum.

    öncelikle takımda çok eksik var. bu açıdan hamza hoca'nın elindeki seçenekler az. yine de hamit'in sağ açık olmasını doğru bulmuyorum. olcan bana göre formsuz(bilmemkaçıncı lig takımlarına karşı kupa maçıyla gelmeyin). orta sahada sneijder de yokken burak'ın orta sahada daha çok top alması ve bunların çok büyük kısmını kaybetmesi yüksek ihtimal. orta sahada defansif yükü selçuk çekmeye çalışacak gibi duruyor. ofansif organizasyonda da emre çolak'ın ayağına bakmamız muhtemel. sneijder olmayınca(ona yapılan markajlar sebebiyle) geriye kalan oyuncularımız önceki maçlarda buldukları boşlukları bulamayacaklar. daha sıkı marke edileceklerdır. daha melo'nun eksikliğine gelmedim... bir de melo'nun eksikliğini ekleyin şimdi.

    anlayışı görmeden yorum yapmak çok doğru değil. eğer ofansif bir anlayışla çıkacaksak melo'nun da olmadığı bu maçta defansımızda büyük açıklar vermemiz ve en büyük sıkıntı olarak da hakan balta'nın ağır kalarak rezalet bir maç geçirmesi muhtemel. eğer defansif bir anlayışla çıkarsak ise hücum konusunda ciddi sıkıntılar yaşamamız muhtemel.

    geldiğinden beri bende büyük bir güven oluşturdu kendisine dair hamza hoca. eğer bu kadroya da bu dizilişle de iyi futbol oynatıp galibiyet alırsak çok büyük bir başarı. bize de helal olsun demek düşer.

    kenardan müdahale gelene kadar sıkıcı bir maç olmasını bekliyorum. bana göre favoriyiz. eksikler olsa da rakip sonuçta gençlerbirliği. hep söyledim ligde doğru kadro doğru diziliş doğru anlayışla her takıma karşı net favoriyiz. iyi olduğumuz zaman oyun olarak eze eze kazandık ben kendimi bildim bileli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın