resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 9979
    galatasaraylı (şimdilik sadece taraftar) futbolcu.

    şimdi bu adam galatasaraylı. futbolcularla takım bağlarının bu kadar az olduğu bir dönemde fenerbahçe'de oynamak nasip olmasın/oynamam/o günleri görmeyeyim diye laflar da etmiş. hayat ne getirir bilinmez ama bu koşullarda bunu tartışmak çok anlamsız. mutlaka bazı hatalar yaptı ama afaroz etmeyi gerektirecek bir şey göremiyorum.

    şunu da kabul edelim futbol içindeki neredeyse bütün adamlar yakın arkadaş, görüşüyorlar vs. haliyle medya karşısında volkan, emre ve diğer bir çoğunu eleştirmemesi hatta sevmesi haliyle doğal. hareketlerini onaylamadığınız arkadaşları herkesin ortasında satar mısınız? tabi ki hayır. bizim istemediğimiz ama kaçınılmaz bi netice bu.

    kuran resmi paylaşması benzeri hareketleri özel hayatı, buna neden bu kadar takılır anlamam. ne zaman ki sınırları aşar, başkasına müdahele boyutuna girer, o zaman hep birlikte takalım kafayı.

    atletico'ya gitti ve rahatladı. galatasaray'ı da rahatlattı. güzel top oynuyor, umarım daha da iyi oynar kendisi için. ama dönecekse tabi ki bizde oynasın tekrar. krallar gibi karşılamayalım ama stadda alkışlamaktan da geri durmayalım.

    arda'nın en büyük kusuru altından kalkamayacağı sorumlulukları yüklenme çabası. galatasaray'da oynarken her şeyi yapma çabası takımın düzenini bozarken kendi etkinliğni azalttı. herkes beni sevsin çabası taraftardan uzaklaştırdı, bazıları kendisine gereksiz yere kaypak damgaları vurdu. ülke futbolunun bütün meselelerini çözmeye girişmesi zaten olacak şey değil.

    ancak ülke futboluna dair düşünceleri kendine yük olsa da onu bir gün iyi bir yönetici ya da teknik direktör yapacak gibi. yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın