• 180
    mersin'in adeta bir şampiyonlar ligi takımı gibi 2 pasta kalemize geldiği maç. maçı izlerken bile "lan biz elenmemiş miydik?" dedim kendi kendime istemsizce. maçın ikinci yarısında tıpkı eskisi gibi inandık, asıldık, saldırdık ve maçı çevirmeyi başardık. öncelikle hamza hocama takıma ruhunu aşıladığı için tebrik ediyorum. fakat bi o kadar tebrik edilesi yani da elbette ki oyuna müdahaleleri ve yaptığı değişiklikler. ilk yarı fabrika ayarlarına geri dönen emre'yi süratle kulübeye çekmesi ve hamit'i oyuna sürerek orta sahayı ve sağ kanadı defansif açıdan sağlama alması bize maçı getirdi diyebilirim.

    tabi bir de burak. maçta bi bölümde orta sahadan zekasını kullanarak attığı çalımlarla, bi bölümde de rakip ceza yayında topu 3 4 kişinin arasından kurtarmasıyla dikkatimi çekti. hamza hocanın gelmesiyle bi anda necati oldu çıktı adam. *

    sonuç olarak, futbolu sikeyim, ruh koyduğumuz maçtı. hocanın taktiksel müdahaleleri ise hepimizi mutlu etti ve kendisi hakkında ilerisi için ışık verdi. böyle devam hocam arkandayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın