• 4
    susup içine atmayı ve bu esnada da çile çekmeyi bir erdem zannedip bu asaletli (!) susma merasiminin son raddesinde artık eşyanın da tabiatından dolayı* ayarsızca "patlayıp" etrafına da kendisine de zarar veren kezban türk insanımıza yakışan bir tezahürat cümlesi.

    oysa yapılan yanlışlara karşı en baştan medeni bir insan gibi hakkını arasa ve tepki gösterse böyle olmayacak ama olur mu hiç öyle şey kat'iyen olmaz! susar bizim insanımız, içine atar. bok var ya ondan. sebebi ne acaba? hatta bakışlarıyla, böyle saçma sapan ağız yüz ve el kol hareketleriyle ilkelce ima etmeye çalışır da beceremez, ya da kötülüğe meyilli olan karşı tarafın zaten işine gelir bu tutum. belki karşı taraf da aptaldır anlamaz yani bu da bir seçenek tabi ki. hani içine atar gibi durur ama mutasyon gibi zaten bir şekilde kendini belli eder bu sıkıntı. burada da "karşı tarafın" yapması gereken bu garip triplerden olayı çakması ve geri adım atmasıdır ama bilindiği üzere şu sebepten ya da bu sebepten yüzde doksan dokuz böyle olmaz ve o efsane kısım devreye girer;

    "artık bir yere kadar dedim ve patladım"

    iyi bok yedin canım aferin. hep böyle yap e mi? inşallah çok geç kalmazsın susmakla ve saçma sapan triplerle kaybettiğin zamandan dolayı.

    anasını satayım skandal şu söz ya tam bir skandal. yazanı da yazdıranı da bulup kulübümüzü rezil ettiği için yargılamak lazım. bak diyor ki "oyunlar, senaryolar" hahaha ulan neyi bekliyorsun o zaman arkadaş? illa ana bacı ya da allah kitap mı karışmalı yani mevzunun içine tepki göstermek için? haksızlığa uğramak yeterli değil mi?

    neyse, durup durup bir salvo daha atasım geliyor. milli düzeydeki* kezbanlığımızın özeti bu cümlede gizlidir.

    (bkz: herkes akıllı olsun)
    (bkz: sustuysak bir yere kadar)
App Store'dan indirin Google Play'den alın