resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 2246
    adama yattığı yerden 190.000 avro ateşliyoruz her ay. kaba bir hesap yaparsak; çarp üçle 570.000 lira yapar. bir forma 130 kağıt desek, maliyetini filan bir kenara koyalım, 4300 küsur eder.

    sonra millet dişinden tırnağından para arttırıp forma alıp kulübe destek olmaya çalışsın.

    kendisiyle ilgili son yazım nedeniyle bir ay ceza yemiştim. onun için bu yazıyı burada sonlandırayım.

    edit: tazminat almak ayıp değildir elbette ama bence alınan her tazminat da ahlaki yönden doğru değil. mesela lucescu gibi takımı şampiyon yapar gönderilirsin, o tazminat ananın ak sütü gibi helal olsun sana. ya da mancini gibi en azından ortaya bir şeyler koymaya çalışır, ne oynatmaya çalıştığını belli edersin; yine kimse aldığın tazminatına bir şey demez. ki dediğim gibi hakları olduğu halde bu iki isim de bizden tazminat istememiştir. bir de prandelli efendiye bakıyoruz; adamın tek bir doğrusu yok, transferde başarısız, kadro yönetiminde başarısız, hemen her futbolcuyla arası limoni, bruma gibi oynamak için yırtınan bir oyuncuya bile söz geçiremiyor, eski yönetimin emriyle kadro dışı bıraktığı adamı yeni yönetimin emriyle kadroya alıp ilk maçtan da 11'de başlatıyor vesaire vesaire... yazarken ıstırap çektim. hani biz şu balçovasporlu futbolculara, diyarbakırsporlu futbolculara kızıyoruz ya "dört" esprileri yapıyorlar diye; kimse kusura bakmasın, suçlu onlar değil bu prandelli zararlısıdır.

    velhasılıkelam, adam akıllı işini yapan teknik direktörler elbette tazminatlarını kuruşuna kadar almalıdır lakin bu adamın alacağı aylık 190.000 avro için taraftar bilmem kaç bin forma satın alıyorsa bu benim zoruma gidiyor ağabey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın