resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 802
    20 aralık 2014 galatasaray mersin idman yurdu maçına yanlış kadro yanlış diziliş ve yanlış anlayışla çıktığımız maçın ilk yarısındaki durumdan belli. rıza çalımbay üstünlük kurmuştu kendisine. mersin idman yurdu hem topa daha hakimdi hem daha ne yaptığını bilerek oynuyordu hem de net bir şekilde üstündü. ilk 15 dakikada 3 tane net gol pozisyonu buldular. topla oynama ve başarılı pas istatistiklerinde de baya fark vardı. daha sonra hamza hoca'mız hamit emre değişikliği yaptı ve ben kendi içimde eleştirdim bu değişikliği. hem de baya... buraya yazma fırsatım olmadı ama net bir şekilde sitem ederek bu ne ya dedim ama daha da net bir şekilde görüldü ki ne yaptığını çok iyi biliyormuş.

    ikinci yarı oyunun seyri tamamen değişti ve ilk yarı mersin'in bize kurduğu üstünlüğün belki de iki katını biz onlara kurduk. ayrıca çok iyi hazırladı takımı ikinci yarıya. ilk yarının en kötüsü ve bana göre çıkması gereken telles bile 60-80 arasında baya iyi oynadı. özellikle sağ kanat tıkır tıkır işledi. takım inanılmaz mücadele etti. taraftar da coştukça coştu hal böyle olunca. çok keyifli bir ikinci yarı izlettirerek hak ederek kazandık. ikinci yarı mancini-prandelli gibi 70'e kadar beklememesi çok olumlu bana göre. trash time olmuyor artık. direkt müdahaleleri yaptı. futboldan hiç anlamayan biri bile müdahale edildiğini fark ederdi. uzun zaman sonra takımın üzerinde kötüye gidişi baya iyiye çeviren bir müdahale gördüm. bu da beni ayrıca sevindirdi.

    hal ve hareketlerinden, konuşmalarından sneijder konusunda yanlış yaptığının farkında olduğu belli oluyor. bu sebepten midir yoksa takımın yıldızı olduğu için midir bilmiyorum ama sneijder'e özel davranıyor. bunu ancelotti mourinho da yapıyor. yani yalakalık anlamında değil. adam yönetimi olarak karşısında küçük düşmeden hassas davranıyor.

    özetle maça kendisi de takımımız gibi kötü başlamıştı ama tersine çevirmeyi başardı. tebrik ediyorum. iyi gidişi sürdürüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın