• 154
    3-2 yendik, iyi mücadele ettik, ancak oyun anlamında kötüydük. istediklerimizi yapamadık, aklımızdakileri ayaklarımıza dökmede başarılı değildik pek. ancak biraz şans, biraz da oyun zekasıyla güzel bir üçüncü gol attık ve maçı koparmayı bildik. maç çok güzeldi aslında, tarafsız biri izlese bayağı bir zevk alırdı maçtan.

    o kadar övdük övdük maçtan önce, aurelien chedjou bir penaltı yaptırdı, bir de az daha tekrar mersin'i öne geçirecek hatayı yaptı.

    allahtan hakan balta oradaydı ve şaşırtıcı şekilde yüzde yüzlük bir golü kurtardı. hemde 4 saniye içerisinde iki kere!

    burak yılmaz şaşırtıcı şekilde çok iyi oynadı bugün. her geçen maç yeni mevkisine alışıyor ve olumlu hareketler yapıyor. ancak top kontrol etmede tam bir odun. malesef bu adama gelen her topta tırsıyorum topu kaybedecek diye. attığı ve yaptırdığı penaltının haricinde iyilerindendi bugünün.

    armindo tue na bangna bruma'yı yine oyuna girsin diye bekledik, ancak malesef olcan adın'a şans verdi hoca. belki de taktiksel bir hamleydi, bilemiyorum. ancak üçüncü golden önce 72. dakikada falan oyuna girmesini bekliyordum açıkçası. sağlık olsun, inşallah haftaya gençlerbirliği maçında şansını dener.

    ayrıca şunu görmek de bir başka güzel be: http://fs1.directupload.net/.../141220/v3lokpcs.png
App Store'dan indirin Google Play'den alın