• 1272
    sene başında* elindeki bütçe ile yapılabilecek en iyi 5 transferi yaptı. smith, aradori, pocius, micov ve kerem gönlüm. jawai ve vougioukas ile olmayacağı en başından beri belliydi fakat aleks maric ve javtokas ile görüşülmüş ve bütçe yüzünden anlaşılamamışken, denize düşen misali bu iki oyuncuya çok ucuza sahip olduk. bu iki transfer hatasında koçun payı olsa bile bunun büyük bir pay olduğunu düşünmüyorum.

    sene başında kuralar çekildiğinde bu gruptan olympiacosun ardından 2. olarak çok rahat çıkacağımızı söylemiştik. o günden bu güne kadar inanılmaz ve çok ciddi sorunlarla karşılaştığımız için 4. olarak bile top 16 ya kalmamız bizi bu kadar mutlu etti. bütün sorunların kökü esasında paraya dayanmışken, taraftar olaylarından dolayı 3 maç seyircisiz oynama cezamız ile final 8 şansımızın çok zor olduğunu düşünüyorum. içerideki laboral maçını kazanıp 3 olabilseydik eğer, diğer grupta işimizin daha kolay olacağını düşünüyordum.
    top 16 grubumuzda yer alan, barcelona, panathinaikos, maccabi, real madrid yanında, muhtemel olarak, kızılyıldız, kazan ve malaganın geleceğini düşünüyorum. ilk 4 takım arasına girmek için şutu olan iyi bir uzun ile iyi bir combo guard almamız gerektiğini zaten koç da söylüyor. aksi takdirde top 16 grubu bizim için hüsran olabilir.

    işte hep bunları düşünürken bu güzel insan aklıma geliyor ve biraz rahatlıyorum. umarım istediği iki transferi yönetim yapar ve yine final 8 görürüz. seninleyiz koç, her zaman her yerde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın