resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 2245
    eğer kulüp bulana kadar para alma olasılığı varsa bu normal bir durumdur. yani olması gerekendir. bunun için adama yüklenmeye gerek yok.

    mancini'yle kıyaslarsanız o durum çok farklı. çünkü mancini'nin sezon bitiminde böyle bir talebi kullanma hakkı vardı. yani sözleşme gereği olan bir şey. takım başarısız olursa ister başkan isteğiyle ister teknik direktör kendi isteğiyle hiç bir şey talep etmeden gidebilirdi. mancinide bu hakkı kullandı. olacakları göre göre. bence doğru olanı da yaptı. bu sistemle bu yönetimle gitmeyeceği belliydi. ve mancini de en mantıklı kararı verdi. şimdi ise nerede olduğu ortada.

    ama prandelli'nin karar verme ve seçim yapma durumu olmadı. çünkü yeni yönetim onu kovdu. tabi kendi isteğiyle de bırakabilirdi fakat 4. yıldız baskısı yüzünden adam bir türlü çekip gitmek istemedi. ben hala para delisi olduğunu sanmıyorum. çünkü ünal aysal büyük bir hedefle hocayı getiriyor. sonra birden istifa ediyor. yeni yönetim hocayı kuklası haline getiriyor. adam kendini birden nerede buldu. bana kalırsa ünal aysal ve duygun yarsuvat yönetimine bu müstahaktır. geçen sene boş transferlerle takımı şişirenler hatalıdır.

    sezon başı, astori, balanta, podolski, campell, song, mbaye, vs gibi adamları isteyip de alamayan yönetim hatalıdır. takımı 40 kişiyle şişirip yerine eski futbolcuları gönderemeyen yönetim hatalıdır. fatih terim zamanı oynayan mancini zamanı oynamayan futbolcular hatalıdır ve aynı oyuncular prandelli zamanı top oynamadı ve şimdi hamza hamzaoğlu döneminde top oynuyor. herşeyi hocaya yıkmak bence çok mantıksız. selçuk inan'la burak'a faiş maaş biçenler utanabilir bence. 5 para etmez yabancılarla 4 yıllık kontrat yapanlar en büyük suçludur. takımı 30 yaş ortalamaya getirenler suçludur.

    kendisi evet başarısız olmuştur fakat bu bütün suçlunun o olduğu anlamına gelmez. bu çorapları örenler ve kulübü batıranlar utanabilir

    hocanın maaşını da multi milyarder ünal aysal ödeyebilir. adama söz verdin madem sezon başı. maaşını da bi zahmet veriver.

    elin italyanı galatasaray'ın menfatlerini düşünmeyebilir çünkü profesyoneldir x takımında da bunu yapabilir.

    bence maaş konusunu düşünmesi gerekler, durumu bu duruma getirenlerdir. madem galatasaray'ın menfaatlerini düşünüyorsanız zengin iş adamlarısınız ceplerinizden de para verebilirsiniz.

    3, 5 ay çalışan adamdan 100 yıllık galatasaraylılık duruşu beklemek saçma. 2 ay sonra veya 1 yıl sonra kulüp bulur. konu kapanır. hakkını alır sadece. almasın ya, zaten kulüp batakta zaten sende kötü hocaydın ne gerek var derseniz. bunun hesabı sorulacak kişilerin muhattabı prandelli değil. galatasaraya menfaatlerini düşünen insanlardır.

    en yakın örnek de ise fatih terimdir. kendisi milan'dan kovuldu. ve maaşını çatır çatır aldı. çünkü alması gerekeni aldı. çünkü kimse fatih terimden; hoca takımın menfaatlerini düşün bak sen çok kötüydün biz seni kovduk gerçek bir milan'lı gibi davran ve para da alma demedi. (bunu sadece örnek olarak verdim savunma filan değil)
App Store'dan indirin Google Play'den alın