resim
Yıldırım Demirören
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 1675
    17 aralık 2014'te ntv spor'da yayınlanan, "yüzde yüz futbol" program'ında, yine hiç şaşırtmayarak çirkin açıklamalar yapan tff başkanı. bu mevkiye bizzat! rte tarafından getirilmiş olan şaibeli insan.

    soru: "tribünlerde 'yeter yıldırım demirören' deniliyor. anadolu’daki maçlarda bile bu yönde tezahüratlar oluyor. bu sizi rahatsız ediyor mu?"

    cevap: “semih, brezilya maçında kendi kalesine gol attığında da beni eleştirdiler. o maçın devre arasında yanımdaki arkadaşlara, bakın bizi eleştiriyorlar. milli takım formasını giyip sahaya inelim dedim. semih kalesine gol attığında ben mi suçluyum. bu görüşleri değiştirmemiz lazım"

    o karanlık, yandaş, işbirlikçi ağzına semih kaya ismini almadan önce besmele çekmesi gereken insan. işte bu zihniyet türk futbolu'nu yönetiyor. böyle dar beyinli varlıklar, türk futbolu'nda kararlar alıyorlar ve uyguluyorlar.

    semih kaya, futbol kariyerinde onlarca daha kendi kalesine goller atabilir, kötü maçlar da oynayabilir. ama bu semih'in adamlığından, "kaya" gibi kişiliğinden bir şey götürmez!

    tabi adamlık, dürüstlük gibi kelimeler sayın demirören'e çok uzak kavramlar. sahiplerinden öğrendiği gibi, kendisinin uzmanlık alanları çok farklı biliyorsunuz. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın