resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 792
    kendisinin gelişi ile birlikte oynama ihtimali olan oyunculardan formu artmayan tek bir oyuncu kaldı takımda, o da semih kaya. eğer bu formsuzluğu devam ederse hamza hoca yerine başka bir ismi koyabilir.

    diğer oyuncuların ve takımın kendisinin gelişiyle birlikte ivme yakalaması, sezon başından beri uçan(!) beşiktaş'ı ve hakem kollamalarıyla ligde tutunan fenerbahçe'yi huzursuz etti, bu durumu zaten taraftarlarından net olarak gözlemlemişsinizdir.

    3 haftada sihirli değnek değmedi tabii takıma ama bir kere takım oynamaktan zevk alıyor artık, herkes daha mücadeleci ve hata yapmaktan korkmuyor. genlerimize uygun oyun oynuyoruz. hak edenin formayı alacağını yedeği de biliyor. kararlarına güvenen bir takım var.
    galatasaray her başarısını hücum futbolu ile kazanmıştır. hamza hoca da bunu en iyi bilenlerden biri, galatasaray'ın çocuğu. iyi bir başlangıç yapması kendisini rahatlattığı gibi, üzerindeki baskıyı da arttıracaktır. çünkü şampiyonluğa ümidini kaybeden taraftar o ateşe tekrar yaktı.
    eğer ilk yarıyı da 4 ocak 2015 beşiktaş galatasaray maçını kaybetmeden kapatırsa iyi bir kamp dönemiyle daha da iyi bir takım izleteceğine eminim.

    her koşulda kendisine destek olmak da boynumuzun borcudur. bu saatten sonra kendisini üzen oyuncuyu biz üzeriz, zaten alacaklıyız, eski defterleri açtırmasınlar!
App Store'dan indirin Google Play'den alın