resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 791
    prandelli'nin ilk geldiği günlerdeki sözlüğün halini gözünüzün önüne getirin. ben dahil olmak üzere kendisi hakkında ne methiyeler düzüldü, ne güzellemeler yapıldı. 5-0 ya da 9-1'lik skorlardan bağımsız olarak oynanan güzel oyunu prandelli takımın başındayken oynatsaydı sol frame de şu an, cesare prandelli (52) olurdu heralde. taraftarlar florya'ya çıkarma yapıp omuzlara alırlardı prandelli'yi ya da herhangi bir yabancı hocayı. dakika 90 olmuş skor 9-1 rakip defansa tarık, sinan, yekta, olcan basıyor. bundan 1 ay öncesinde 1 ay sonra takım böyle oynayacak deselerdi 'siktir lan, dalga mı geçiyorsun?' derdim.

    türk takımlarında vizyon, misyon hikaye kardeşim. arsenal maçı 2. yarısı dahil olmak üzere oynadığımız son 4 maçı ağzım açık izledim. başta hamza hoca'da şüphelerim vardı hatta olmaz, başaramaz diye düşündüm ama her geçen gün daha fazla göt olmaya devam ediyorum.

    prandelli'yi eleştirdiğim ya da hamza hamzaoğlu'nu övdüğüm anlaşılmasın. sadece hakedene hakettiği değeri vermiyoruz, kendimizi eleştiriyorum. bu adam duruşuyla, konuşmalarıyla, oynattığı oyunla desteklenmeyi hakediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın