• 21814
    "daha önce türk takımlarından teklifler aldım ancak o dönem bu görüşmeler olumlu sonuçlanmadı. türkiye’yi çok beğeniyorum. türkiye ligi’ni yakından takip ediyorum ancak şu an görüştüğüm bir türk takımı yok. ileride teklif gelirse türkiye’de çalışmaktan mutluluk duyarım"

    "dnipro’dayken mustafa pektemek’i takımımda görmek istemiştim. o dönem bir sakatlık geçirmişti ve sakatlık sonrası performansını yükseltmekte biraz zorlandı. o yüzden biz de kararsız kalmıştık. mustafa’yı takımımda görmek istiyordum ancak yaşadığı sakatlık da transfer görüşmelerinin durmasındaki etkenlerden biriydi" ifadelerini kullandı.

    "arda, atletico madrid’de çok iyi bir performans ortaya koyuyor. kendisi de takımı da çok başarılı gidiyor. kendi bölgesinin en önemli isimlerden biri haline geldi. atletico madrid taraftarı kendisini çok seviyor. hocasının da arda’dan memnun olduğunu düşünüyorum. atletico madrid’in oyun sistemi de arda’ya çok uyuyor. ispanyol futboluna kendisini kanıtladı."

    "türk milli takımı eleme grubu maçlarına kötü başladı. istedikleri performansı ortaya koyamadılar. ancak finallere gitmek için hala bir şanslarının olduğunu düşünüyorum. sonuçta grupta kalan maçlarının hepsini kazandıkları takdirde fransa’ya gidebilirler. futbol her türlü sonuca açık bir oyun, neden olmasın" şeklinde konuştu.

    "fatih terim’in türk futboluna çok yararı dokundu, çok emek verdi. çok büyük başarıların altına imza attı. türk futboluna adını altın harflerle yazdırdı"

    "şampiyonlukta üç büyük takım beşiktaş, galatasaray ve fenerbahçe’nin de şansı bulunuyor. hepsi olabilir. takımlar arasındaki puan farkı çok az ve sezonun bitmesine daha uzun bir süre var. bana göre üç takım da şampiyonluk için kuvvetli aday"

    juande ramos
App Store'dan indirin Google Play'den alın