resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 2224
    ben galatasaray başkanı olsam açık konuşayım en az 2 sene daha takımın başında izlerdiniz. zira teknik direktörde istikrardan yanayım. kısa sürede başarı gelmesi ihtimalini çok zayıf görüyorum. beşiktaş'ın bilic konusundaki tutumunu da o yüzden çok takdir ediyorum.

    ancak futbol da çok garip oyun arkadaş.
    bazen koca takımı değiştireceğinize bir tane teknik adamı değiştiriyorsunuz. herşey bambaşka oluyor.
    iyi ki yönetim prandelli'nin takımı kötü yönetişine müdahale etti... hep doğrularımızı söyleyip kendimizi övmeyelim. demek ki bazen de zararın neresinden dönersen kardır anlayışıyla hareket etmek gerekiyor.

    fakat görüşümde hala ısrarcıyım. teknik adamda istikrar gerekiyor.
    hamza hamzaoğlu galatasaray için doğru teknik adam olduğunu 4 maçtır kanıtlıyor. üstelik kendisine ortalama bir transfer bütçesi verildiğinde çok daha başarılı bir takım da yaratacaktır. azla yetinmeyi bilen bir futbol adamı olduğunu akhisarspor başındayken gösterdi. çok geçmeden kendisiyle uzun vadeli sözleşme imzalanıp, şimdiden önümüzdeki sezonu planlamasına imkan tanınmalı. özellikle de yabancı sınırı kalkacaksa ki duyumlar bu yönde çok geniş bir futbolcu havuzu içerisinde seçim yapılacak demektir. bu da uzun ve titiz bir çalışma neticesinde oluşacak doğru planlamayı gerektirir.

    neyse konu prandelli'den hamza hoca ile uzun süreli kontrat imzalanmasına geldi.
    ama ihtiyaç bu. her ne kadar tff ve fatih terim ilişkilerinden dolayı önyargılarım oldukça büyük olsa da bu kontratı hakediyor gerek gençlere verdiği şansla, gerekse kısa sürede takıma yaptığı etkiyle. kimyası bizimle bu kadar uyuşan bir teknik adam bulmuşken hangi yönetim gelirse gelsin yolları ayırmak büyük hata olacaktır. kimbilir belki de kendi jürgen klopp'umuzu bulmuşuzdur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın