• 1236
    cok formsuz hoca. oyle boyle formsuz degil. sanki kaybetmeyi calisir gibi.

    macta uzerinden set yazmadigi halde, eline top degmeden 8 dakika oynadigimiz halde erceg'i bir kez bile oyundan cikartip savunmayi guclendirmiyorsa hocanin formunu ve kazanma istegini sorgularim. kaybetmeyi asla kabullenmeyen bir adam ergin ataman, bu yaptigini aklim almiyor. bu arada bu cumleyi herhangi bir mac icin degil her mac icin soyluyorum. hani takimin savunmasi kotu ya, sebebi savunma beslisi sahada olmasi gerektiginde yine erceg'in orada olmasi. adam mac icinde kaybolup 7-8 dakika boyunca topa degmedigi halde oyundan cikmiyor. simdi sayi atiyor diyenler de olabilir. evet atiyor ama kendisi uzerinden set cizilmemis bir adam nasil sayi atar? adam sut opsiyonu bile degil o dakikalarda neden sahada tutuyorsun?

    erceg attigindan fazla yediren bir adam. kazandirdigi maclar da var ve olmaya da devam edecek. ancak boyle bir adamla devam edecegime, savunma yapan agresif ribauntcu bir 4 numara ile sansimi denerim daha iyi. real madrid kendisini alabilir, keske alsa. ben basketbolda savunma gormeyi daha cok seviyorum, alakasiz yerlerden iki tane mucize ucluk gorecegin diye butun mac istim ustunde oturmak bana gore degil.

    son bir soru; oktay mahmuti donemi euroleague macerasinda her mactan keyif aldi bu takim. o sekilde canla basla savasan ve savunma yapan bir takim mi daha cok keyif veriyor, yoksa yol gecen hani gibi boyali alana sahip ve mucize ucluk atan bu takim mi? herkesin cevabini biliyoruz sanirim.

    artik ozune don ergin hoca, yorulduk ayni senaryoyu izlemekten. biz sana guveniyoruz sen de biraz kendine guven.
App Store'dan indirin Google Play'den alın