resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7345
    sneijder ile birlikte sistem sorunu yaratan futbolcu.

    şöyle ki;

    sneijder gibi bir adam varsa elinde, oynayabileceğin sistemler bellidir. bunların dışına çıktığında sneijder'den faydalanman pek mümkün değil. sneijder klasik bir 10 numara. alex gibi diyelim.

    burak ise tek forvet oynayamıyor, kendisinin pas yeteneği zayıf, oyun görüşü zayıf, top kontrolü zayıf, balansı zayıf; en ufak müdahalede düşüyor, dengesi bozuluyor, kanat forvet oynamayı da beceremiyor. görüldüğü üzere yanına bi forvet lazım. ama pandev ama umut ama drogba...

    velakin ceza sahasında topla buluşmayagörsün.

    gol.

    tanju çolak gibi, jardel gibi... ceza sahası içinde durdurulması zor bi adam. gol vuruşları oldukça iyi. istatiskleri zaten ortada.

    ama işte. burak yerli.

    bir de akhisar maçında hamza hocanın burak'ı forvet arkası oynatma mevzusu var ki, sadece bu maçta tuttu. diğer maçlarda aynı performansı gösterirse başka bir oyuncu olmaya evrilecek. ancak sanmıyorum bunun gerçekleşeceğini. zira ligimizde genellikle tüm takımlar 3'lü orta saha kullanıyor. 4-2-3-1 ya da 4-3-3.

    3'lü orta saha kullanan takımlar da derinde doğal olarak defansif özellikleri ve fiziksel özellikleri iyi bir oyuncu kullanılıyor. (bkz: mehmet topal), (bkz: hürriyet göçer), (bkz: melo) vs. vs...

    sami yen'de 4-2-3-1'i gömülü oynayan takımlarda derinde kullanılacak mevzu bahis oyuncu sayısı 2 olacak.

    burak bir yerine iki oyuncu ile uğraşacak. balansı zaten kötü. üfleyecekler ve burak top kaybedecek. burak kanada geçecek verimsizleşecek. akhisar açık futbol oynadı. sivas'a karşı da iyi oynar burak. mehmet topal yapışır yalnız, hutchinson izin vermez, lawal da fiziken ezer.

    merkez'e karşı özel tedbir alındığında burak'ın yerine sneijder geçecek. ben de rakip teknik direktör olarak bunu göremeyecek kadar aptal değilim.

    burak ile sneijder çakışıyor. burak gibi bir adamın varsa oynatırsın ama sneijder varsa elinde burak'tan önce tahtaya onu yazarsın.

    ama işte. burak yerli.

    sneijder ise futbolun yerlisi. ikisi de oynatmak istediğin sistemde kendi özelliklerinden dolayı an itibariyle arıza yaratıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın