• 1192
    veda idi feda idi derken paraları topladığını sanıp iki sene sonra tekrar mali kriz muhabbetleri çıkan kulüp.

    bir de galatasarayla dalga geçiyorlar: "sizin sonunuz fena, daha basketcilere paralarını ödeyemiyorsunuz", "bu sizin daha iyi günleriniz" gibi sözler sarf ediyorlar hem basındaki beşiktaşlılar hem de çevremizde yer alanlar.

    eğer basında yer alan haberler doğru ise*, iyice devletin kucağına oturacak olan kulüp:

    --- alıntı ---

    yaşadığı mali krizden çıkmanın hesaplarını yapan siyah-beyazlı yönetimin, aktifbank’la 67 milyon dolarlık kredi anlaşmasını bugün imzalaması bekleniyor. artık sadece imzaların atılmasına kalan bu anlaşma resmiyet kazanırsa şartları da şu şekilde olacak:

    beşiktaş'ın daha önce aktifbank’tan kullandığı 20 milyon tl’lik kredi, 67 milyon dolar'dan düşülecek. yani siyah-beyazlıların kasasına 58 milyon dolar girecek. ancak bu para kulübe tek seferde değil, planlanan süreçler halinde parça parça ödenecek. beşiktaş ise ilk 2 yıl geri ödeme yapmayacak. kulüp, 8.75 faizle alacağı bu krediyi 8 senede geri ödeyecek.

    --- alıntı ---

    yalnız burada ya bir ödeme yapılandırmasını açıklamayı unutmuşlar ya da haberin kolpa olduğunun bir ayrıntısı var: "daha önce aktifbank’tan kullandığı 20 milyon tl’lik kredi, 67 milyon dolar'dan düşülecek. yani siyah-beyazlıların kasasına 58 milyon dolar girecek."
App Store'dan indirin Google Play'den alın