• 25
    takima, daha once de yazildigi gibi, atletizm ve turevi arti katki sunacak yeni 4.5 numaramiz.

    ancak serbest atis cizgisinde cok uzecek gibi gozukuyor. yine de fiziksel kuvveti sayesinde darbeyi aldiktan sonra kolay dagilmadigi icin en azindan basketi yapma ozelligi var. halihazirda, avrupanin sert liglerinden biri olan tbl'de rakiplerimiz cabuk cozer bu durumu ve o darbenin siddeti bir iki mactan sonra cok acimasiz bir hal alir ya neyse artik yapicak bisey yok.

    alcak postta yuzu donuk sut tehditi de olmadigi icin, set oyununda carlos neye nekadar oynamasina izin veririse okadar is yapicaktir. sirti donuk oyunda idare eder bir yapisi var. akmasa da damlar ordan. ama p&r da ekmegini yeriz gibi gozukuyor. hizli hucumda zaten potanin irzina gecer sorun yok.

    furkan, yuzu donuk sutu hucum opsiyonuna kattigi, serbest atis yuzdesini yukselttigi sezon nba yapti. bu arkadas ta sutu burda ogrenip geri doner gibi.

    defansta cabuk elleri sayesinde rakibi top kaybina zorlayan bir yapisi var. ama en onemli ozellgi hirsi. topa atlamayi sevmesi smaclari kadar taraftari atesleyecek gibi. sikca yerlerde gorucez bu arkadasi. setteyken 5 numara savunmasi eh iste. en buyuk eksikligi oyundan kopmasi. savunmada uykuya daldigi cok oluyor. pota altinda kolay ve sacma sayilar yemeye devam malesef. reboundlarda sezgisi fena degil ama avrupa icin pek te yeterli gozukmuyor.

    keske futbol takimindaki coplere verilen paranin basket takimina aktarilma imkan olsaydi da en azindan son sekizi garanti edecegimiz daha komple bir 5 numaraya kapagi atabilseydik.

    gozler bu sezon da yine ataman&carlos ikilisinde.

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın