resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 609
    kendisinin imza atma sürecinden sonra ki dönemde kanım inanılmaz ısındı. basın toplantısında babası ile olan durumu paylaşırken duygulanması ben de inanılmaz bir burukluk yaşattı ama kendisini o an sevdiğimi, sevebileceğimi hissettim. sanırım akıllanmıyor ve hala duygusallık yapıyoruz, yapımız bu ve değişmeyecek sanırım.

    bugün ki galatasaray'a ve hamza hocanın yaptıklarına, yapmak istediklerine değinecek olursak skor 2-2 olduğunda bruma'nın gol ile sonlandırdığı pozisyonda ceza sahası içine oldukça kalabalık hucüm ettik diye hatırlıyorum. hucüm futbolu ülkemizde iş yapıyor hele ki elinde sneijder-bruma-olcan gibi adamlar varken bu potansiyeli kullanmak gerek. hocanın ilk teşhisi burada oldu sanırım ve bugün ki takıma yaratıcılık konusunu bi tık daha ileriye taşımak için wesley sneijder gelecek.

    maç dışında en başından beri bizim canımızı sıkan bir wesley sneijder krizi vardı hepimizin tedirgin olduğu. gerek suçunu kabul ederek büyük efendilik göstermesi bugünde http://www.youtube.com/...amp;feature=youtu.be şu videoya baktığımızda telles ve bruma'ya yaklaşımı yerli-yabancı ayrımı yapmayacağının açık göstergesi bana göre. bi ufak örnekte pandev'i takıma monte etmeye çalışmasıdır bence.

    evet erken konuşmak için çok erken ancak şu an takım için sinyaller iyi. umarım başarılı olsun veya olmasın kendinde ısrar eder ve yeni bir döneme geçmiş oluruz. gün geçtikçe bize daha güzel galatasaray izleteceğine inanıyor ve güveniyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın