*

resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 560
    özellikle fatih terim ve federasyonla çalışmasından dolayı epey ön yargılıydım, biat kültüründen geldiğini düşündüğüm için endişeliydim, sneijder'e söylediklerinden dolayı kızgındım ama imza töreninde çoğu negatif düşünce ve hissiyatımı silen adamdır.

    neden mi?
    ben o törende samimiyet gördüm. gözlerde, mimiklerde, konuşmalarda. "kariyerimi riske attığımı düşünmüyorum, attıysam da galatasaray için her şeye değer" demekten daha güzel bir açıklama olamazdı bana göre. ve bunu söylerken şov yapmıyordu, tribünlere oynamıyordu, samimiyetini yüz ifadesinden vurgularına kadar anlayabiliyordunuz.

    galatasaray'dan gelen teklifi "babamı kaybetmenin acısını dindirecek haber" diye özetleyecek kadar galatasaraylı bu adam, bizimle gönül bağı var. zamanında fenerbahçe başkanı ali şen'in teklifini "ben galatasaraylı hamza olarak olarak anılmak istiyorum" diyerek geri çeviren bir adam. içimizden biri gibi.

    mütevazı, efendi, kompleksleri yok, ego sorunu yaşamıyor. futbolcularla tanışmak için soyunma odasına kapıyı tıklatarak giriyor mesela, sneijder'le şakalaşıyor. sıfır kompleks, maksimum efendilik. bu yönden fatih terim'le alakası yok.
    http://www.youtube.com/watch?v=O_vwEIBUrp

    fatih terim'le çalışmayı ve milli takımı da bir basamak olarak gördüğünü düşünüyorum. cv'sine bunu ekleyip elini güçlendirdi ve şimdi olmak istediği yerde. ben böyle bakıyorum artık olaya. böyle bakmak istiyorum.

    ek olarak basın toplantısının özetinde 1:56-2:38 arası duygulandırdı, 2:38-2:55'te ağlattı.
    -babanız olsaydı gurur duyardı.
    +evet bu tesiste çok izledi beni.
    http://www.youtube.com/...amp;feature=youtu.be

    diyorum ya içimizden biri işte. son dönemde kendi içimizde ayrışmadığımız nokta, camiada kırılmadığımız ve bizi hayal kırıklığına uğratmayan insan kalmadı. o yüzden ben artık birilerine inanmak istiyorum abi. yok o cemaatçi, bu iktidar yancısı, şu biatçı, onun egosu kulüpten büyük, bunun menfaati para falan filan düşünmek istemiyorum önünü arkasını. birilerine güvenmek istiyorum. eskiden olduğu gibi, çocukken yaptığım gibi. ve benim bu ortamda inanıp güvenmeyi seçtiğim adam da hamza hamzaoğlu. nolur sen bari hayal kırıklığına uğratma hocam, bizdeki yolun açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın