resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 549
    mevcut futbolumuzda tff ve kulüplerin kirli yüzleri artık açık açık meydana geliyor. hamza hoca galatasaraylı ve her galatasaraylı gibi fatih terim'i çok seviyor hatta idol olarak görüyor. biz taraftarlarda 1 sene öncesine kadar çok seviyorduk gittiği gün bazılarımız ağlamıştır bile ama işin rengi değişti tabi. ilk önce fatih terim'in malum şikecilere verip veriştirmesi belli bir zaman sonrada gidip onlarla el sıkışıp çalışmaya başlaması sebebiyle tükürdüğünü yalayıp kendisine inanan galatasaray taraftarını sırtından bıçaklayıp gitmiştir.ft, tff de çalışmaya başlayınca hamza hoca da idolü olan adamın peşinden tff de görev almış oldu.

    hamza hoca kariyerine başlarken doğal bir galatasaraylı hayali olarak bu takımı elbet çalıştırmayı istemiştir ve bu hayal kısa bir süre de olsa gerçekleşmeye başlamış oldu. kendi kariyeri açısından bizimle çalışması bir başarıdır.

    akhisar da yaşadığı efsane günlerden sonra ona sempati duymayan kimse yoktur bence, bu durumu galatasaray taraftarları adına dünya kupasında sneijder yorumuyla zedelemiş olsa da şu son haftada adının duyulması ve gelecek olması için kimse aman aman bir tepki koymadı tek sorun sneijder yorumuydu. o konuyla ilgili de güzel bir açıklama yapmış zaten.

    ünal aysal dönemiyle iyice ortaya çıkan tff-şikeci kardeşler-hükümet vs galatasaray soğuk savaşında önümüze koyulan ve koyulacak her engel için hamza hoca "eğer kariyerimi riske atmışsam da galatasaray için değer demiştir." ifadesi ile alttan alta mesajını verdi bence. evet kısa süreliğine geldi 6 ay sonra belki sözleşmesi uzatılacak belki uzatılmayacak fakat bu adamı o üçlü grup er ya da geç karalama kampanyasıyla bitirmeye çalışacaklar, galatasaraydaki görevinden sonra başka bir kulüple çalışması uzun bir zamanda alabilir. bu adam gerçekleştirdiği hayalinin peşinden koşacağı için mutlaka bir şey gelecek başına. çünkü burası türkiye ve burda hiç bir başarı cezasız kalmıyor.

    başarılar diliyorum kendisine...
App Store'dan indirin Google Play'den alın