resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Al-Shabab
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 477
    sneijder hakkında sarfettiği sözlerin bu kadar büyütülmemesi gerektiğini düşünüyorum. sneijder bizim canımız ciğerimiz, melo da aynı şekilde. sinan engin, bülent korkmaz, hasan şaş bunlar gibi birçok yabancı düşmanlığı yapan futbol yorumcuları, teknik direktörleri var. bunu sadece hamza hamzaoğlu yapıyor gibi bir algı oluşmasın. örneğin; sinan engin, emre b. ile melo'yu karşılaştırırken 'emre bizim evladımız, bizim çocuk, dışarıda bir görsen pamuk gibi yeaa' tarzı cümlelerle türk oyuncusunu yerlere göklere sığdıramazsekn sıra melo'ya geldiğinde gözlerinden ateş çıkıyor resmen. melo futbolcu değil de sanki zombi amq., kasap alves'in gizli gizli yerdeki adama bastığı pozisyonları görmezler, melo topla karışık adama sert girsin aouvv. hiç gördünüz mü melo'nun yerdeki adama bilerek ya da bilmeyerek * öldüresiye bastığını? ama onlara göre sınır dışı edilmeli bu oyuncu.

    benim gözümde galatasaray efsanesi olan bülent korkmaz'ın teknik direktörken lincoln'e yaptığını şu an galatasaray hocası olsaydı sneijder'e yapacağını tahmin etmek çok zor değil. bunu yaptığı sçöylemlerden anlayabiliyuoruz.

    hasan şaş'ın sneijder'e bakış açısını artık herkes biliyor. 4. tercih muhabbeti yani. bu örnekler uzaaar gider. türk insanında türklüğü ya da türkleri sahiplenme duygusu aşırı derecede var maalesef. eksik yönleri görmüyorlar ya da görmek istemiyorlar.

    sneijder bir laf etmiş 'türkiye'de oyuncular hızlı düşünemiyor' gibisinden hamza hamzaoğlu da savunma gereği duymuş çok ta büyütmeye gerek yok. ibne basının gazına gelmeyin derim ben.
App Store'dan indirin Google Play'den alın