resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 438
    çok iyi galatasaraylıdır. * *

    ünal aysal düşmanı olarak başkanla başlayalım.

    ünal aysal'ın topuklayarak kaçtığı bir dönemde bizim hamza göreve koşa koşa geliyor. fatih terim yardımcısına izin veriyor. çünkü kulübü fatih terim yönetiyor. ünal aysal'ı kovan adam da esasında fatih, yani ünal başkan fatih terim'i kovmadı fatih terim onu kovdu. kendisi divan üyesi olduğu için divan üyeleri ile aylar öncesinden el sıkışmıştı. volkan demirel'i koruyan beyaz gölge özentisi fatih terim sevenlerini kırıyor, kalbimizi kazanmak için truva atını gönderiyor. (hediyelere dikkat özellikle fatih'den gelenlere)

    keşke evet gelmeseydi.

    hatta keşke kovulana kadar ayrılmam diyen adam kovulmasa istifa ederek kaçan adam kovulsaydı. ama istifa eden adamı kovan, kovulan adam! (bkz: mantık hatası)

    üç çok ciddi sorunu var;
    a. takım içi gruplaşma. bunun çözümlerini bulmalı, yemek düzeni, oda arkadaşlıkları dahil çok vakit harcamalı. florya'da yatmalı. tüm hayatını buna adamazsa şansı sıfır.
    b. oyun kurucusu yok. hollandalı dahil çözüm bulmalı. ünal aysal bize verdiği sözleri tutmadı lafını engin baytar söylemez ama söylese engin'e neler yapılırdı? tek akıllı top yapan adamımızı a2 takımında süründürüyoruz.
    c. zirve için golcüsü yok.

    yani mermi yok savaşa gidiyor. allah kolaylık versin. fatih terim döneminde yolları tıkayan köfteciler, pegasusun önündeki beyaz giyinen adam, yaya yolunu yazarken şimdi kör öldü badem gözlü oldu; (bkz: mancini)
App Store'dan indirin Google Play'den alın