resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 342
    taraftarın çoğunun içinin sinmediği muhtemel yeni antrenör. ağustos'ta fatih terim başlığı altında şunu yazmıştım:

    ''.....bu bağlamda korkulan esas konu , burak , selçuk, olcan vs.. gibi milli takımdan oyuncularının ve balta, zan, sabri vs gibi eskilerin, onun telkinleriyle galatasaray'da performanslarının düşük kalabilme olasılığının olmasıdır. bu yüzden gerektiğinde prandelli'nin demir yumruğu masaya vurması gerekmektedir. alınacak bir forvet oyuncusu , selçuk-burak-olcan üçlüsü dışında yeni hücum alternatifleri yaratması açısından önemlidir. gene sol ayaklı stoper bu yüzden önemlidir çünkü bu mevki alternatifleri balta ve zan bu bağlamda (terim'in etkisi altında kalma) güvenilir değillerdir...''

    eski fenerbahçeye döndük,yeniçeri darbesi gerçekleşti, tazminatı (6 ayda 2 yıllık para) başarıya tercih eden prandelli de türkiye'den kısa sürede cebi dolu çıkmak için gereken dirayeti gösteremedi hatta çanak tutup süreci hızlandırdı. dolayısıyla galatasaray futbol şubesi bir nevi fatih terim'e dolayısıyla futbol federasyonuna, dolayısıyla sonuçta başka yere bağlandı. dolayısıyla bir süre daha düzenli liderlik yarışında kalıp, yıl sonu ikinci/üçüncü olarak kurgulandığımız sezonlar silsilesine hoşgeldik.

    geçmişe gidip hamza'yı tanıyalım biraz. batı trakya türküdür(iskeçe veya gümülcine), yunanca biliyor zannedersem. savunma-orta sahanın solunda oynardı. ayağı düzgün, fiziği iyiydi. o zamanlar hakan sukur-arif erdem vs... ekolündendi, son durumunu bilemiyorum, artık değil galiba yoksa milli takımda çalışamazdı. galatasaray'dan bir başka takıma , yani o zamanların istanbulspor'una daha yüksek ücret için transfer olmuştur, yani galatasaray'dan diğer büyük 2 takım dışında bir türk takımına para farkı için giden hatırladığım tek futbolcu. karakteri ve çalışma ahlakı hep düzgün olduğu söylenir, fakat opurtünist, yani fırsatçı..

    akhisar'da çok iyi işler yaptı, büyük başarılar kazandı, ama oradan gidişi de çok hoş olmadı. sneijder için söylediklerinin gerçek düşüncesi olduğuna inanmıyorum, kendide zamanında solak ve teknik futbolcu olduğu için bu tip oyuncunun değerini bilir, ama kariyer planı ve grup stratejisi bunu söylemesini gerektiriyordu. muhtemelen sneijder yolcu, yaşasın büyük para kazandık, klüp batmaktan kurtuldu olarak lanse edilecek. bu öngürüler tutacak mı ? işte bunu ileride göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın