resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 338
    saçma sapan argumanlar ile eleştiriliyor. yok sneijdere şunu demiş yok fatih terimin altında çalışmış.
    yeryüzünde bir demeci yüzünden bu kadar çemkirilen başka biri var mıdır acaba? gelir takımın başına geçer kafası çalışıyorsa sneijderden verim almaya çalışır kafası çalışmıyorsa sneijderi keser biz de ona göre eleştiririz. ama daha uygulamasını görmeden nasıl eleştirilebiliyor anlayamıyorum.
    fatih terimin altında çalışması argumanı ile eleştirilmesi daha da komik. milli takıma gel dediklerinde hayır ben gelmicem akhisarda ligin 6-10 luğu için her yıl mücadele edip kariyerimde zirve yapmayı planlıyorum demesini mi bekliyordunuz anlamıyorum ki.
    takımın başına geçmeden uygulamalarını görmeden eleştirilmesi veya yüceltilmesi bana çok saçma geliyor. biz ne övgüler gördük bu sözlükte daha takımın başına geçmemişler için. blog yazarlığı romantikliğinde.adam bilmem nerede ligin 13. sünü almış ligin 5. si yapmış 2 yılda. iki tane oyuncusunu ligin kalburüstü takımına satmış diye burada peygamber ilan edenler oldu. bizim ligimizde bunu her yıl mesut bakkal , tolunay kafkas yapıyor.adamlara etmedik küfür bırakmıyoruz.
    ben sadece fiziği ile ve makul yapısı ile ve futbolculuk geçmişi ile kenarda duruşu ile galatasarayın başına yakıştırıyorum şu an için.
    uygulamalarını gördükten sonra eleştiririm veya yüceltirim.
    bundan fazlası şu an için benim gözümde laf-ı güzaf.
App Store'dan indirin Google Play'den alın