resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 313
    sözlükçüleri delirtmiş teknik direktör. mevcut durumda kim gelse beğenilmeyecekti o yüzden hamza'yı gelebilecek diğer teknik adamlarla kıyaslamak gerekir. diğer adaylar mustafa denizli (bence yaş tahtaya basmaz o yüzden gelmezdi), hikmet karaman (küçük takımları düşmekten kurtaran, ismi şike ile anılmış hoca), tugay (galatasarayın evladı ama teknik direktörlük kariyeri yok, zamanında bülent hagi ne yaptıysa ondan iyisini yapamaz).
    yani morinho, lucescu, tuchel, bielsa, ancelotti falan gelmeyeceğine göre. bu dönemde ülkeyi tanıyan, bilen birinin gelmesi gerekir. bu da aday sayısını zaten çok sınırlıyor. benim için daum güzel bir adaydı ama hamza'ya da diğer adaylara baktığım zaman okey derim. hamza, sneijderle ilgili açıklama yapmasaydı bugün millet bayram ediyordu. akhisardaki başarıları ortada. herkesin amacını aşan yanlış açıklamaları olmuştur, heleki bi de milliyetçilik gazına geldiyse.
    o yüzden bu dönemde gelebilecek en iyi adamın geldiğini düşünüyorum. en azından ülkeyi takımı futbolcuları tanıyan, akhisardaki başarıları ile galatasaraylılar için heyecan oluşturabilecek birisi. umarım herşey güzel olur...
App Store'dan indirin Google Play'den alın