• 3760
    yine yeniden romantik destek yazıları girilen takımımız. tabii ki ayağa kalkacak, tabii ki yeniden güzel günler görecek. ama hala galatasaray'ın olduğu yerde umut vardır; galatasaray'a da mı küseceksin demagojilerine girmeyelim lütfen.

    kulübün asıl sahibi olan taraftar akıllıca davranmazsa, tepkilerine dikkat etmezse aynı kısır döngüyü önümüzdeki yıllarda aynen yaşayacağız. bu yüzden futbolcuyu yuhalamak yani protesto hakkını kullanmak tepkiyle karşılanmamalı, isteyen kombine almamalı, tribüne gitmemeli, store'dan alışveriş etmemeli. bütün bunlar düşüncelerin, memnuniyetsizliğin, protestonun, ruh halinin eyleme dökülme şeklidir. gerekli yerlere mesaj vermedir. onları işleri nasıl düzelteceğiz diye düşünmeye sevk etmektir. yoksa aynen devam edecekler, böyle gelmiş böyle gider; goygoy yapar getirirz bunları stada, satarız formaları derler.

    kimsenin de galatasaray'dan vazgeçtiği yok, kötü gününde arkasını döndüğü yok. sen hep destek, ölümüne destek dersen; yönetim de ölümüne bilet forma satışı, teknik direktör futbolcular da ölümüne profesyonellik der.
App Store'dan indirin Google Play'den alın