resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 2010
    tamam sinyor , ülke futboluna adapte olamadın , futbolcuları tanıyamadın ama futbolun evrensel gerçeklerini nasıl yadsıyabiliyorsun.sevgili ranktaşlar prandelli'nin bariz hatalarını sizlerle paylaşmak istedim.hepimiz biliyoruz , hepimiz kahroluyoruz ama yine de madde madde belirtmek istedim.ben bu hataları football managerda yapsam takımda bir dakika durmazdım.ama sinyor hala pişmiş kelle gibi sırıtıp ilk 15 dakika iyi oynadık diyebiliyor trabzonspor maçında.
    1-formsuz selçuk'u bir türlü kesemedi , yerine furkan ya da umut gündoğan montesini yapamadı.
    2-ümit bağlanan ve sezona iyi başlangıç yapan bruma'yı kadroda hiç düşünmedi.tabiri cazise üstünü çizdi.oysa bruma kaleye gidemeyen takımımızın nadir yaratıcı oyuncularından biriydi.
    3-sabri olayı ile birlikte takımın gözünden düştü , ağırlığını koyamadı.burada albayrak'ın dayatmasını da es geçmemek gerek tabii ki.
    4-bir diğer genç yeteneğimiz olan telles'i geliştirmek , düzenli bir ilk 11 oyuncusu yapmak yerine kulubeye mahkum etti.telles yabancı sınırına takıldı bahanesini kabu etmiyorum takım zaten 5 yabancıyı dolduramıyor bile.
    5-market değeri en önemli olan sneijder'i sebepsiz bir şekilde kulubeye çekti.eğer bu takım bu durumda , prandelli takımın başındaysa prandelli bunu kesinlikle sneijder'a borçludur.
    6-takım kaleye gidemiyor , şut atamıyor , faul bile yapamıyor , gölge markajlarla maç bitiyor.takımda ruh yok , yürüyen 11 ceset ile oynuyoruz sahada.bunda oyuncuların da payı var kabul ediyorum ama seninde görevin oynamayanı oynatmak , formsuza forma vermemek bir teknik direktör olarak.
    7-sinyor amacı türk olmayan takımları yenmek olan takımın seyircisine , bizim asıl işimiz ligle dersen kusura bakma ama olmayan kredini de tüketirsin.bu da taratarınla aynı kafada olmadığını gösterir.
    8-sinyor en kötüsü de ne biliyor musun ? başarısızlıkta çekip gitme cesaretini bile gösteremiyorsun ? mancininin atkısı bile etmezsin sen.senin başarılı olacağın takımlar fiorentina , siena , chievo... düş yakamızdan artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın