• 3751
    mali açıdan radikal kararlar almak zorundadır. nacizane kendime gore sacma sapan da olsa fikirlerim var.

    hepimizin malumu albayrak'ın arasının iyi olmadığı yerli futbolcu yok gibi birsey. konuşup hemen hemen hepsinin maasinda ciddi bir indirime ikna etmesi gerekiyor. yabancilardan melo sino ve cecu hariç muslara dahil para eden kim varsa elden çıkarmali hem bonservis kazanir hem de yüklü bir maasdan kurtulmuş oluruz. niye muslera yazdım da crcu yazmadım onu da belirteyim de yanlis olmasın. cecunun mevkisinde muadili tecrübeli ne bir isim var ne de rotasyon da oyuncu sayımız ama asla kiyaslamasam da musleranin yoklugunda sinan orada idare eder diye düşünüyorum.

    bir de riva var ki başa bela. satilmasina bu kadar karşı olunmasina anlam veremiyorim. hayvani bir borç var ortada bunun büyük bir kismini buradan telafi edebiliriz. cekmece'de meshur bi arazi var mesela tasi florya'yi oraya, degerlendir oranin arazisini. bunlar ayıp seyler değil real madrid bile iflastan tesislerini satarak kurtulmstu hatirlarsaniz. ayrica buralardan tek kalem gelir elde edemiyoruz şu an yani ekstra bir gelirimiz olacak demek istiyorum.

    kişisel düşüncem iyi bir mali yapilanma uzmanı bizi çok rahat bir şekilde bir kaç yıl icerisinde düzlüğe çıkartır. tabi bunun için branşlarda bulunan teknik adamlar da çok önemli. baaketbol için ekrem hoca ve ergin hoca zaten sahip olunabilecek en doğru isimler. lucescu mu olur kim olur bilmiyorim ama takima uygun ekol oturtacak bir isim belirlemek zorundayız ta alt yapıdan yukarı cikana kadar oyuncuları kazanmasını bbilen birisi.

    son bir dileğim var, bilen bilir hakan şükür'e olan elestiirilerimi ama doğruya doğru siyaseti bıraktıktan sonra hocası da izin verirse sportif direktör olarak bu takimda görev almali. yerli ve yabancı bir çok oyuncu karşısında ciddi bir karizmasi var, kişisel bağlantıları var vs.

    not: bunlari telefondan yazıyorum sino ve cecuyu o yüzden bu sekilde yazdim zira biraz maldonado olsugumdan doğrusunu yazamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın