resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 650
    kendi oluşturduğu o 2010-2011 trabzonspor'unun cefasını çeken kişi olmuştur. kaymağını ise fatih terim yemiştir. hugo bross sonrası yaşanan sancılı dönemden müthiş bir takım çıkartmış, sonrasında malum sezondan sonra takımı dağılmış, en sonunda da yerlerini dolduramayınca ve bu pis ortamdan da bunalınca istifasını vermiştir.

    şimdi milli takım'ın 16 kasım 2014 türkiye kazakistan maçı kadrosuna bir kez daha göz attım da, sahada şenol hoca'nın üst düzey platformda oynamasını sağladığı tam 6 oyuncudan yararlanmış fatih terim.******

    hatta şenol hoca'nın diğer başka türk futboluna kazandırdığı oyuncuların da olgunluk döneminde fatih terim ile çalıştığını düşünürsek kendisinin gerçekten türk futboluna ve fatih terim'e ne kadar yardımcı olduğu görülebilir.

    kısa bir not: bunu fatih terim'i yerme anlamında demedim. bilakis şenol güneş'i daha da yüceltir bu.

    hatırlarsanız fatih terim'in akdeniz oyunlarından çıkarttığı o genç kadro, zirveyi 2002 dünya kupası'nda şenol güneş'le yapmıştı. aralarındaki tek fark, fatih terim bu oyunculardan kendi çalıştırdığı kulüpte de faydalandı, o kadar.

    şenol güneş'in bursaspor veya trabzonspor'da fatih terim tarafından yeteneği keşfedilen bariz bir yeteneği kadrosuna dahil ettiğini hatırlamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın