resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 1987
    futboldan az çok anlayan birisi bu adamın futboldan katiyen anlamadığını söyler ve haksız sayılmaz. yaptığı işlere baktığında anlamıyor denilir.

    lakin işin aslı öyle değil. bu adam futboldan anlamıyor ama amacı farklı. bu adam galatasaray'ı bitirmek için getirilmiş birisi. bu takımı bitirmek için futboldan anlamak lazım. anlamazsanız bitiremezsiniz. çünkü kadro berbat bir kadro değil, iyi kadro. futboldan anlayan adam futbolcudan nasıl verim alacağını bildiği gibi nasıl verim alamayacağını da bilir.

    futboldan anlamayan adam sneijder'i forvet arkası oynatır ama anlayan adam amacı takımı bitirmekse onu forvet arkası değil ön libero oynatır. hem takımı bitirir hem de sneijder'i.

    futboldan anlamayan adam burak'ı oynatmaz. bakar adam o kadar pozisyona rağmen çok az gol atıyor o zaman başka futbolcuyu oynatır ama futboldan anlayan adam ısrarla burak'ı oynatır. hem takımı bitirir, hem burak'ı hem de yedek bekleyen adamı bitirir. burak'ı yedek bıraksa kendisine gelecek, yedekteki oyuncu öz güven kazanacak. adamın amacı takımı bitirmek olduğundan bunları yapıyor.

    bakalım ilerleyen günlerde özellikle mayıs'ta gerçek amacın ne olduğunu göreceğiz. olmadı riva arazisi nasıl sonuçlanacak göreceğiz. bu sürede kredi alınırsa hangi şartlar nasıl alınacak göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın