• 14
    oldu olacak elimize "yuhalama çizelgesi" verin de ona göre yuhalayalım amk. bak arkadaş bu adamlar ilk kez yuhalanmıyorlar bu stad'da. onu geçtim sen eğer bir gruplaşma içine girmişsen, takıma zarar veriyorsan en ağırı armaya saygı duymayı bilmiyorsan biz dişimizden tırnağımızdan artırarak maça gelen, malzeme alan taraftar olan yuhalarız.

    yeri geliyor okulumuzdan, işimizden ödün veriyoruz biz. hem de o yuhalanan ruhsuz, içten pazarlıklı topçu bozuntularının yılda kazandığı parayı ömür boyu çalışsak denkleştiremeyeceğimizi bile bile. bizim içimize işlemiş bu renkler, bu sevda. bu hayatımızın her yanına tesir eden birşey. olay "parayı veren düdüğü çalar" olayı değil. o malzeme ve bilet meselesini içinde bulunduğumuz şartları anlatması açısından belirttim. ancak sen o kutsal formayı sırtına geçiriyorsan yeniçerilicik oynamayacaksın. oynayamazsın. "ama üzülüyorlar, performansları düşüyor." üzülsünler amk yerinde lan üzülsünler. biz yeri geldiğinde hayati meselelerimizi bir kenara koyup, "neyse galatasaray var en azından" demiş adamlarız. bunu dikkate almayan, bu takımı işyeri olarak gören adamlar üzülsün amk!

    galatasaray bambaşka bir olgudur. idrak edemeyenler gitsin bir düşünsün. ondan sonra "ama selçuk ama burak vs." diye ağlasınlar. biz kötü oyunu, formsuzlğu vs. kabul ederiz. insanlık halidir. hakan şükürler, popescular haybeye efsane olmadı bu renkler için. ama biz galatasaray'ı araç olarak görüp de buna göre, s.klerinin keyfine davranan adamları yuhlamayı bırak, bilmem nesini bile şaaparız. hiç kimse de çıkıp gık demesin. yıpranıyorlarmış. yok ya!

    ayıklayarak yazdıklarımdan bok gibi satırlar çıkmış olabilir ama olayın özü budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın