• 11
    gerçekten çok kaliteli futbolcu işidir.
    arda turan galatasaray'da oynarken taraftarın hedefi haline geldi. aylarca 2 pubisinden sakatlığı yaşayan adama aldığı onca kortizon yüzünden kilolu diye denmedik bırakılmadı. onu geçtim senelerdir spor yapan bir insanın aniden spor yapamaz hale gelmesi ve yaktığı kalorinin düşmesi de göz önünde bulundurulmadı.

    adamın kız arkadaşı iğrenç tezahüratlara konu oldu. fenerbahçe maçında sakat sakat sahaya çıktı, yürürken acısı yüzünden belli olmasına rağmen ıslıklandı, yuhalandı. kötü giden takımın kaptanı yapıldı ve taraftarın önüne atıldı.

    medya saldırılarından korunmadı. paralı kalemlerin saçma sapan haberlerine itibar edilip futbolcu düşman ilan edildi.

    bunları neden yazıyorum?
    çünkü elimizdekinin kıymetini bilmiyoruz. arda şimdi atletico madrid'de. muhtemelen senelerce o kalitede bir oyuncuya sahip olmamız imkansız. evet kimse galatasaray'dan büyük değildir ama elindekilerin kıymetini bilmemek ve iyi değerlendirememek de galatasaray'ı küçültür.

    bu gün hala elimizde kıymeti futbolcular var. fakat aynı alışkanlığımız devam ediyor. birilerini düşman belliyip oyuncuyu yok ediyoruz. özel olarak isim vermiyorum. vermeme de gerek yok. çünkü drogba, sneijder, selçuk, burak, bruma.... kadroda hedef almadığımız futbolcumuz kalmadı. bu malesef galatasaray taraftarının kötü bir huyu haline geldi. yani çuvaldızı başkasına batıralım ama iğneyi de kendimize batıralım. her gün burada fenerbahçe taraftarını eleştiriyoruz. takımını, futbolcusunu savunmak adına her türlü saçma düşüncenin arkasında durup komik komik teorilere inanıyorlar diye. bence kendimizi de eleştirebilelim. bu asist özelinde arda turan kıymet bilmeyen galatasaray taraftarının camiaya kaybettirdiği bir futbolcudur. mesela arda fiziken takımdan ayrıldı. ama bana göre şu an takımda olan ve galatasaray taraftarının tutumu yüzünden fiziken olmasa da fiilen kaybettiğimiz oyuncular da mevcut. yazarken üzülüyorum ama tespitim bu yönde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın