• 1189
    fenerbahçeli olan arkadaşımla geçen sene bu zamanlar pes 2013'te şampiyonlar ligi kupası'nı aldırdığımız vasat takım. harbiden vasattı ama arkadaş, olağanüstü çabamızla, formsuzları dahi oynatmak zorunda kalarak göt zoruyla kupayı almayı başarmıştık. takım oyununu maksimum düzeye çıkardığımız bu oyunda final'de karşılaştığımız bayern'e 4 tane atarak (u: ki bunların biri de ersan gülüm'ün ceza yayı çaprazından döşediği muhteşem goldü, evet ben atmıştım bunu hehehe) kupayı aldık. bayern'in tek golü şıvaynştayger'den gelmişti. yarı finalde de barcelona'yı inönü'de 1-1, nou camp'ta da 3-2 eleyerek adeta tarih yazmıştık. (u: 2 gol sanchez, 1 gol fernandes 1 gol almeida, 1 gol dentinho :()

    almeida özellikle zımba gibi yapıştırıyordu. bazı maçlarda da defans yokluğundan atınç'ı * stoper çıkarmıştık. ama baya iyi oynamıştı kerata :(

    fantastik takımdır.

    bu arada beşiktaş'ımıza (u: :() tarih yazdırdığımız mekan rexx'in oradaki mosquito'nun hemen bitişiğindeki ps cafe. street'ten aşağı kalır yanı yoktur, tavsiye ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın