• 1187
    barış hersek tarafından dava edilen kulüp. https://pbs.twimg.com/media/B2tf406IcAAxkgd.jpg

    hep söylüyoruz bütün kulüpler kötü durumda diye. anadolu kulüpleri 3 büyüklerin üzerine çullanmış durumda. 3 büyükler de camia büyüklüğü ayağına devlet otoritelerinden kendilerine gayrinizami destekler sağlıyorlar. tüm bu desteklere rağmen ölümcül bazı teknik detaylarda fenerbahçe ile beşiktaş bizden çok çok daha kötü durumda. ama kimsenin işine gelmiyor gerçekleri açıklamak, devlet ve ekonomi kontrolcülerinin bile.

    galatasaray nispeten şeffaf yapısıyla, nispeten de camianın içinden vurulmaya meyilli yapısı bu konularda daha çok bilgi sızdırıyor. bu yüzden de basın bu durumları sadece galatasaray olduğunda gündeme getiriyor. hem de hiç vakit kaybetmeden.

    bu arada beşiktaş bayağı kötü bir durumda. şöyle ki stat açılmasıyla yükseleceklerine inanmama rağmen son duyduklarıma göre bayağı uzun yıllar önü kapalı gözüküyor, hem de çok uzun yıllar. yine de eskiden bulanık sularda avlanmaya gelen çıkarcıları yeni yapısıyla engellemesi olası gözüküyor. fikret'in camiasına en büyük yararı bu olacak gibi.

    şimdi bir soru yankılanıyor beynimde: peki bu durumda kim talip olacak bu kulüpleri yönetmeye?
App Store'dan indirin Google Play'den alın