resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 1098
    mevzu volkan demirel'e küfür edilmesini kınamasından ziyade maçlara neden seyirci gelmediğini yorumlama şekilleri ve olayların nedenlerini doğru bir şekilde değerlendirme aczi kendisiyle ilgili çok şey anlatan ihale avcısı.

    "volkan'a yapılanlar kabul edilemez. milli takım için sahada bulunan bütün çocuklar bizim oyuncularımız. neden yapıldığına anlam veremiyorum. zaten artık kimse maçlara gelmiyor. gelenler de bunları yapıyor. böyle devam ederse kimse maç izleyemeyecek. bunlar yakışmıyor. lütfen artık daha dikkatli olalım."

    neden yapıldığına anlam veremiyormuş. maçlara kimse gelmiyormuş. böyle devam ederse kimse maç izleyemeyecekmiş.

    adam maçlara kimsenin gelmeyişinin sebebini, küfredilen ve sahayı terketmez zorunda bırakılan (ahahha) futbolcularda arıyor.
    abdürrahim albayrak acaba maçlara gelen seyirci sayılarının düşmesinin esas sebebi olan passolig'i eleştirebilir mi sizce? yemez.
    abdürrahim albayrak, "onların raporları sahte" diye halkın önüne atılan hakan ve ömer'i korur mu? yemez.

    zaten çıkarı vardır birileriyle, zaten bu çıkarları yüzünden doğru düzgün konuşmaz, çıkarının gerektirdiğini konuşur. basittir; hemen anlaşılır neyi neden söylediği neden söyleyemediği.
    dedik şuna "galatasaray yöneticisi" titri verilmesin diye; madem verildi, ulu orta konuşturulmasın.
    her hareketi falso.
    her beyanı zarar galatasaray'a.

    "milli forma giyenlerin hepsi evladımız" açıklamasına karşılık, selim arda üçer'den "galatasaray'a ve galatasaray taraftarına küfreden benim ne kardeşim, ne evladım olabilir" şeklinde gerekli ayar yapılmış.

    sen basına konuşma apo. boyunu aşıyor böyle konular.
App Store'dan indirin Google Play'den alın