• 1176
    harika bir kadro mühendisi. önce bunu cebimize koyalım.

    ligte yarıştığı iki büyük rakibinin arkasında büyük sponsor desteğini olduğunu ve bize nispeten en az üç kat daha fazla bütçeye sahip olduklarını da hesaba katalım.

    yine bu iki ekibin birinin başında ivkovic, diğerinin başında ise obradovic var. bu iki isim de avrupa'nın faal en iyi hocaları. hatta gelmiş-geçmiş en iyi hocaları. buna da kimsenin itirazı olmaz sanırım.

    tüm bunları göz önüne aldığımızda ergin hoca arkasında büyük bir sponsor desteği olmamasına ve kısıtlı bütçesine rağmen galatasaray'ı rekabetin içinde tutuyor. hatta bana kalırsa hamle olarak bu iki hocadan çok da fazla eksiği yok. belki ikisine nispeten tek dezavantajı oyun içinde biraz daha duygusal olması. bunu da zamanla kapatabilecek tek şey tecrübe. zira ivkovic ve obradovic'ten bahsediyoruz.

    ayrıca ne kadar iyi bir kadro mühendisi olursa olsun kısıtlı bütçeyle istediği kadroyu kurması da imkansız. yoksa elbette kendisi de bir efes'in, bir fb ülker'in bütçesiyle takım kurmak isterdi.

    sonuç olarak; ergin ataman şu koşullarda galatasaray'ın başında olabilecek açık ara en iyi hoca.

    bence bugün bir şey tartışılması gerekiyorsa o galatasaray'ın neden rakibiyle eşit şartlarda yarışamadığı; daha açık bir ifadeyle neden rakipleri kadar bir bütçeye sahip olmadığıdır. ergin hoca'nın oyuncu tercihleri vs. değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın