resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3739
    türk futbolunun kaderini, olumlu yönde değiştirecek cesarette, güçte, kapasitede bir insandı, olmadı, hatta tam tersi oldu. kendisi denizli, bursa 2-2 mi felaketlerinden sonra, kulubü üçüncü bir travmaya sokmamak adına işi garantilemek isteyip şike yapmıştır. bu eylemiyle de tedavisi çok güç yaralar açmıştır türk futbolunda.

    geri gelelim, benim ömrü hayatımda görüp görebildiğim tek vizyoner kulüp başkanı kendisidir. yöntemleri tartışılabilir belki ama bu adamın kulübü için yaptıklarının hakkını ödeyemez fenerbahçe camiası. zaten sırf bu vefa borcundan dolayı bu hasta haline rağmen tahammül ediliyor kendisine.

    futbol kulüpleri arasında gerçek anlamda kurumsallaşma çabalarını kendisi başlatmıştır, tesisleşme hamlesiyle kulubün fiziksel altyapısını geliştirmiştir.

    pazarlama stratejileri ve markalaşma ile kulubün gelirlerini yükseltmiştir. fenerium'u çok işlevsel kullanarak, ürün kalitesi, çeşitlilik, mağaza sayısı, gelir anlamında rakiplerine fark atmasını sağlamıştır.

    stadyumunu bir şekilde kendi imkanlarıyla bulunduğu yerde yeniden inşa etmiş ve başka yerlere taşınmak durumunda kalmamıştır.

    zamanında yabancı sınırlamasının tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik girişimlerde bulunmuş olmasına rağmen, başta bizim kulüp olmak üzere hiç kimseden destek bulamayarak hüsrana uğramıştır. şimdilerde biz yabancı sınırından dolayı kan ağlarken, avrupa mücadelesi içerisinde olmadıkları için destek çıkmıyor, tek başına karşı duruyor. yüzde yüz haklı, sen fenerbahçe iyiyken yabancı sınırını savunup, fenerbahçe avrupadan men edilmişken, takımı dağılmışken bunu istersen adama gülerler.

    şimdi de tribündeki rant gruplarına, çıkarcı pisliklere savaş açmış. gazan mübarek olsun başkan, inşallah bunların hepsinin kökünü kazırsın. zamanında destek olmuş falan filan bunlar önemli değil, şu an bu karaborsacılara, milleti birbirine kırdırıp cukkayı götürenlere o stadı dar ederse çok büyük bir hayır işlemiş olacaktır.

    şu an kendisi psikolojik açıdan rahatsızlıkları bulunan bir insan, şu son 3 senede yaşadıkları her insanın kaldıracağı şeyler değil, hasta olması normal. bu hastalıktan dolayı yaşadığı histeri krizleri, yaptığı saçmalıklar, anlamsız galatasaray düşmanlığı filan zaten bilinen şeyler, son şike süreciyle birlikte artık bu futbol ortamında varlığı bile zarar ama giderayak hiç olmazsa bu tribün pisliklerini temizlesin, bize de bir faydası dokunur ilerleyen süreçte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın