resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 1311
    kendisi zaten alt liglerde oynayan geç kesfedilen bir isim olduğundan dolayı alt yaş milli takımlarda oynamamış olması muhtemeldir.

    önündeki beklere baktığımız zaman şu isimler ön görülüyor ; marcelo, filipe luis, alex sandro, dodo ve wendell.

    marcelo biraz doymuşluk yaşıyor yaşı da çok yok fakat performansı eskiye göre biraz düşük. o iyi olursa zaten kimse oynayamaz öyle bir yetenek.
    filipe luis o da marcelo kadar yetenekli ama marcelo'ya göre daha dengeli bir bek. hiçbir şeyi süper değil ama herşeyden biraz var.
    alex sandro,dodo ve wendell gibi oyuncuların alex telles'ten yetenek olarak fazlası yok. komşunun tavuğunun bize kaz gözükmesi durumu var ortada. belki biraz wendell'i ayırabilirim ama onun da takımı çok kollektif bir futbol oynuyor herkes yardımlaşıyor o da kendini gösterebiliyor. o takımdaki asıl genç yetenek için ; (bkz: tin jedvaj)

    insan inandıktan sonra ve profesyonelce çalıştıktan sonra hayatta başarılı olur. bana kalırsa alex telles için böyle bir şans var. çünkü kendisi yetenekli (her ne kadar sayıp sövseniz de evet bu çocuk yetenekli) bir futbolcu. yeter ki özveriyle çalışsın kendisini de kafa anlamında geliştirebilirse o formayı giyebilecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın