resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1325
    kendisinin "gerçek" futbol yorumlarını görebilmek için fatih terim'in emekli olduğu güne kadar beklememiz gerektiği kanaatindeyim. kendisi mevcut düzende fatih hoca'nın kulu ve elçisidir. daha doğrusu medyadaki onlarca kulu ve elçisinden birisidir. işin en kötü yanı, bu görevi fatih hoca milli takımdan ayrılsa bile bitmeyecek, galatasaray ve milli takımın fatih terim sonrası her başarısızlığında terim lehine lobi faliyeti şeklinde devam edecektir.

    şu anda pek çok eski arkadaşı gibi "hocaya yanlayayım, belki ileride ekmek çıkar" ya da "aman hocam beni akşam arayıp azarlamasın" zihniyetiyle fatihin fedaisi modunda takılmaktadır. ne zaman fatih hoca bu işlerden elini ayağını çeker, medyada her daim lobisini yaptırabileceği bu tip yalakalara ihtiyacı kalmaz ancak o zaman hasan şaş özgürlüğüne kavuşacak, kozasını yırtıp bir kelebek gibi özgür olacaktır :(

    ha özgür bir şekilde futbol yorumlayasa ne olur ki derseniz de haklısınız. aynı futbol cehaleti, olaylara sadece içini dolduramadığı kolpa milliyetçilik anlayışı ile bakması vs. muhtemelen devam edecek ama en azından bu ipe sapa gelmez sözlerinin "kendi fikirleri" olduğuna iyice emin olacağız.

    bana göre şu anda sadece elçilik yapıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın