resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1323
    --- alıntı ---

    futbolcuların kendi yeteneğinin üstünde para alması bu bir sorun, futbolcuları az para vermekle tehdit edemezsiniz, futbolcuların korktuğu bir tek şey vardır eğer arkanızda yedek kulübenizde arkanızdan gelen bir oyuncu varsa yoksa eğer bu forma zaten benim diyorsa oyuncu, ben nasıl oynarsam oynayayım...çok kötü oynayım bu forma benim diyorsa tehlike oradan başlıyor. ama arkanda seni tehdit edebilecek oyuncular varsa brezilya milli takımında olduğu gibi oscar oynamasa ne olur ki coutinho oynar, oscar bunu düşünüyorsa istediği parayı alsın sıkmak zorunda, mücadele etmek zorunda...

    biz futbol oynarken başka takımın da futbolcularına bakardık, acaba bizim önümüze geçecek mi diye milli takım formasını alır mı diye, biz onlardan daha iyi oynamaya çalışıyorduk, şimdi hakan şükür oynarken yedek kulübesini sayıyorum; ilhan mansız, nihat kahveci, arif erdem, sol bek olarak hakan, ergun, abdullah birbirlerini tehdit eden futbolcular var. orta sahada 10 tane oyuncu var hangi 3'lüyü koyarsanız oynar. futbolcuyu maça konsantre etmenin, korkutmanın tek yolu arkasından gelen oyuncudur.

    --- alıntı ---

    ali ece'yle yaptığı programda bunları demiş, aslında bildiğin yabancı sınırını konuşsa da, milli takım havuzuna yoruyor olayı yabancı sınırlamasına değinmeden geçiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın