• 21313
    "galatasaray taraftarına her yerde bizi destekledikleri için teşekkür ediyorum ama almanya'daki maçta o olayları çıkartanların galatasaraylı olduğuna inanmıyorum. o taraftarların hiçbiri istanbul'dan gelmedi. o sopalar, meşaleler nasıl stada giriyor, bunu alman polisine sormak istiyorum, çok ciddi bir güvevnlik zaafiyeti vardı. devre arasında da onların güvenlik görevlileri tarafından sözlü taciz oldu, bunlar alman disiplinine aykırı şeyler. orada olan taraftarlar, istanbul'dan gelmedi. bütün bu olayların alman polisinin dikkatsizliğinden kaynaklandığını düşünüyorum."

    "biz hocamızdan memnunuz. zamanında da lucescu'ya aynısı olmuştu, o zaman da lucescu'nun yanında oldum, sabaha kadar oturduk, konuştuk. öncelikle galatasaray camiasının prandelli'ye güvenmesi gerekir, biz güveniyoruz. çok güzel şeyler olacaktır"

    "dün savunmamızı dün 17 itibariyle gönderdik, organize bir şekilde taraftar getirmediğimizi söyledik ve uefa'ya kapsamlı bir savunma sunduk. inşallah bizi üzmeyecek bir ceza ile karşılaşırız. maçtan önce kulağımıza bazı duyumlar geldi, bunları da aktardık savunmamızda. bizim bir hocamız var, şu anda lideriz. yarış daha yeni başladı ve dolayısıyla galibiyetten çok mücadele eden bir takım yaratmaya çalışıyoruz, hocamız da tecrübeli bir hoca. hep beraber yarışı iyi bir şekilde sonlandıracağız"

    abdurrahim albayrak
App Store'dan indirin Google Play'den alın