• 107
    (bkz: #1593936)

    fazla duygusal yaklaşmış olaya, yoksa sanmıyorum ki bu kadar ateşli bir entry yazsın böyle bir konu için. abdurrahim albayrak konusu uzun zamandır anlamsız bir şekilde gündemde ama hep aynı sorulara aynı cevaplar verilmesine rağmen hala oturmamış zihinlerde. cevizler gdo'lu mudur nedir ?

    abdurrahim albayrak'ın yönetime gelmeden önce sabri ile konuşup, geldikleri takdirde onu a takıma alacaklarını söylediği haberleri çıktı geçtiğimiz günlerde. gündem takibinde sıkıntı var sanırım. abdurrahim albayrak seçim çalışmaları sırasında bu takımın motivasyonel ve idari sorunlarını çözecek kişi olarak lanse ediliyordu. bak burayı iyi aklımızda tutalım "sorun çözecek kişi" diyorum.

    önsözü geçtiğimize göre yazısını ve düşüncelerini eleştirmeye, kendisini linç etmeye ve gönüllü william wallace olmaya başlayabilirim.

    - 5 aydır takım ile antrenman yüzü görmeyen sabri'nin 2 gün sonra ilk 11e alınmasına kızmış.

    - bu adam a2 takımıyla öyle yada böyle antrenman yapıyordu, sezon öncesi bir kamp programına da tabi tutuldu, bireysel olarak antrenmanlarını da yaptı değil mi ? evet. takım geçen sezon oynanan futbolun üzerine çağ atlamadı prandelli bile yeni yeni karar veriyor kendi oynatmak istediği oyuna yani sabri bu takımın oyununu yabancı değil ki takım arkadaşlarının tamamı geçen seneki kadrodan alışkın olduğu adamlar. yani senkron problemi yaşaması pek muhtemel değil. kaldı ki sabri dediğimiz adam 99 yılından beri milli takımlarda 2003 yılından beri profesyonel olarak galatasaray spor kulübü a takımında futbol oynamaktadır. tamam bu adam biraz şaşkındır, yeteneksizdir ancak gerizekalı değildir, sen tv'de maçı izlediğinde nasıl kendi çıkarımlarını yapıp burada diğer yazarlara bok atarak savunuyorsan o adamda kendi taktiksel çıkarımlarını stada gidip canlı izleyerek, kulüpteki diğer antrenörler ile görüşerek yapıyordur. yıllık 1 milyon euro para kazanan bir adamı kimsenin bilgilendirmediğini, boşlukta bıraktığını, koca kulüpte kimsenin konuşmadığını cidden düşünmüyorsun umarım.

    bana desen ki maç kondisyonu olmayan adamı 90 dakika oynatıyor. o zaman seninle mantıklı şekilde tartışırım. ama ihtiyaç falan filan derim. ama bunu demiyorsun :( bana bunlarla gel.

    -prandelli'nin bir hata olduğu konusuna katılmıyorum ancak bu konuyu savunacak kişi ben değil prandelli'dir. zamanla göreceğiz olacakları. ben şahsen kendisinden umutluyum ancak fatih terim'den ağzım yandığı için kimseyi savunmuyorum artık.

    - entryde yazdığın "galatasaray'da bile öyle taraftarlar var ki birileri açık açık ağızlarına sıçıyor, ses etmiyorlar. inadına fanboyluğunu yapıyorlar. galatasaray'ı al oradan, türkiye olarak değiştir. sonra türkiye neden bu halde, millet nasıl oy veriyor diye şaşırıyoruz. alşsidjaklsjdalk." cümlesi çok ilgimi çekti. abdurrahim albayrak ile ilgili bir konuda hala hagi'yi topun önüne koyarak fanboyluğun allahını yapıyorsun ama senin cevizler kurtlu sanırım ?

    - eski yönetimin yaptığı selçuk ve burak hatası kısmına da şöyle açıklık getireyim zihinler kendine gelsin. bu takımda oynayan oyuncuların antrenman performansları hakkında hiçbirimizin elinde bir veri yok, maç performansları hakkında "detaylı" bir veri yok. diğer oyuncuların performansı hakkında detaylı bir veri yok. hala selçuk ve burak neden oynuyor diyorsun. mühendis adamsın, teori'nin pratikteki etkisini biliyorsundur. sen telegolde, kahvede bu futbol denen zımbırtı hakkındaki bilgi dağarcığını geliştirirken bugün bok attığın, bilmiyor dediğin adam olan prandelli profesyonel adamlarla taktiksel analizler yapıyordu muhtemelen. evet bu adamın soft ve beyefendi bir kişiliği var ama mağara adamlığının manası yok saygısızlık yapamazsınız işini yapan adama. günün birinde gelip sana mühendis o öyle olmaz yanlış yapıyorsun dese bir adam " lan hırt!" diye başlarsın cümleye.

    -aysal zamanında sneijder'i kadro dışı bırakmak isteyenler kimlermiş ? neye dayanarak bunları söylüyorsun ? yoksa sende ülkenin çoğunluğu gibi işkembeden atıyor musun ? ispatla kardeşim bizlere, araştırma yaptığını bu ithamlarının destekli olduğunu görelim, ikna olalım.

    - madem konu yararlı besinlerden açıldı, öyle kapatalım bizde. ceviz bulmak her zaman mümkün değil malum evde yoksa gidip alacaksın falan filan... bayağı ceviz yemişsin sende hararet yapmış, ben sana bir bardak su önereyim. hem sakinleştirir hem kendini zinde hissedersin.

    *bak bende hararetlendim, bir bardak su içtim sakinleştim şimdi editliyorum entry'mi. abdurrahim albayrak şu dakika bu kulübün yöneticisidir. elindekini en iyi şekilde kullanmayı bilmek lazım biraz. bak buradan mesleki çıkarımlarda da bulunabilirsin bence. bayağı yararlı bir nickaltı oldu bu. sırf zamanında yaptığı bir hatadan dolayı bu adamın hala o günkü davranışından dolayı yerilmesi. bak hiç uzatmadan yine sana senin cümlelerinle geliyorum ortak.

    "hani bazı irade var ya tek derdi kılıçdaroğlu. diğerlerinin çaldığı milyonların, öldürdüğü insanların hiç önemi yok. önemli olan kılıçdaroğlu'nun ssk'yı batırması. hah onun galatasaray versiyonu da ünal aysal. diğerinin yaptıklarının hiç önemi yok. önemli olan fatih terim'i kovması."

    "hani bazı taraftar varya tek derdi albayrak. diğerlerinin yaptığı açıklamalar, yaptığı hataların hiç önemi yok. önemli olan albayrak'ın hagi'yi eleştirmesi. hah onun türkiye versiyonu'da kılıçdaroğlu. diğerlerinin yaptıklarının hiç önemi yok. önemli olan kılıçdaroğlu'nun ssk'yı batırması."

    imza: amisos
App Store'dan indirin Google Play'den alın